Oyuncu Ali Sürmeli annesinin neden intihar ettiğini açıkladı

Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli, Ceyda Düvenci'nin YouTube'da yayınlanan "Bambaşka Sohbetler" programına konuk oldu. Ali Sürmeli programda, geçtiğimiz Ağustos ayında intihar ederek yaşamına son veren annesi Akçe Sürmeli hakkında da konuştu. İşte detaylar...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çukur, Çarpışma, Beyaz Karanfil, Baba Ocağı, Kuzey Rüzgarı, Büyük Buluşma, Deli Yürek, New York'ta Beş Minare, Güneşi Gördüm gibi yapımlardaki rolleriyle hafızalara kazınan 63 yaşındaki oyuncu Ali Sürmeli, Ceyda Düvenci'nin sunduğu "Bambaşka Sohbetler" programının konuğu oldu.

Oyuncu Ali Sürmeli annesinin neden intihar ettiğini açıkladı


Ali Sürmeli, annesinin intiharı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sürmeli, "Annem kendi oyunculuğundan bıkıp usanınca intihar etti" şeklinde konuştu. 

''BENİM SONUM BÖYLE OLMASIN DİYE O YAPTI...'' 

Anne acısıyla sarsılan oyuncu Ali Sürmeli, şunları söyledi: "Annem müthiş bir oyuncuydu. Ben de anneme benziyormuşum. Annem sahneye hiç çıkmadı, hayatta oynardı. Bir gün dayanamayarak anneme 'bir gün bana Oscar verirlerse sana getireceğim' demiştim. Ölene kadar da bu annemin aklına geldi. Annem oyunculuğundan kendi bıkıp usandı ve intihar etti. Benim sonum öyle olmasın diye o yaptı herhalde"

Oyuncu Ali Sürmeli annesinin neden intihar ettiğini açıkladı - Resim : 2

''AMELİYAT BENİM İÇİN DÖNÜM NOKTASI OLDU''

Düvenci'nin "Seni bir dingin görüyorum" sözleri üzerine kendi sağlık durumundan bahseden Ali Sürmeli, "İki sene önce bir ameliyat yaptılar ve beynimde ne varsa aldılar. Doktorum 'bundan sonra başka bir hayat yaşa' dedi. 2 sene önce beyin kanaması geçirmişim. Bu ameliyat benim için bir dönüm noktası oldu. Ameliyattan sonraki halimden çok memnunum çünkü öncesinde hep başım ağrıyordu. 10 yaşından beri çektiğim baş ağrısından dolayı gitmediğim doktor kalmadı. Ameliyattan sonra hiç baş ağrım olmadı" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Oyuncu Ali Sürmeli annesinin neden intihar ettiğini açıkladı ile ilgili etiketler Ali Sürmeli Ceyda Düvenci
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.