Oyuncu Ahsen Eroğlu'ndan seçim sonrası dikkat çeken karar: Bana gitme vakti göründü

Menajerimi Ara dizisiyle şöhreti yakalayan Ahsen Eroğlu, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. ''Bana gitme vakti göründü'' diyerek ülkeyi terk etme kararı aldığını duyuran oyuncuya ''Bay bay'' şeklinde yorumlar geldi.

Menajerimi Ara dizisiyle adını duyuran Ahsen Eroğlu, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından sonuçlardan memnun olmadığı dile getiren bir paylaşım yaptı. 

"Bana gitme vakti göründü arkadaşlarım, yakın zamanda" diyen Eroğlu, ülkeyi terk etme kararı aldığını duyurdu.

Oyuncu Ahsen Eroğlu'ndan seçim sonrası dikkat çeken karar: Bana gitme vakti göründü

"SANDIK BAŞINDA KURALLARIN DIŞINA ÇIKILMASIN DİYE ÇOK ÇABALADIM"

Paylaşımının devamında ise dün sandıkta görevli olarak çalıştığı ve herkese yardım ettiğini söyleyen 28 yaşındaki oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün sandık başında dürüstçe çalıştım. Sağ, sol demeden herkese yardım ettim. Etmeye çalıştım değil ettim. Çünkü ben böyle öğrendim. Kuralların dışına çıkılmasın diye çok çabaladım. Buna rağmen her şey karman çormandı. Sesini yükseltip azarlamaya kalktılar. Her iş bilmeyenin tek bildiği bağırmak olduğu için maalesef dayanabileceğim son noktaya gelmiş bulunuyorum. Söz verdiğim insanlara, iş arkadaşlarıma sözümü yerine getirip kendimi geliştirmek için çözüm yolları bulmaya gideceğim. Ne zaman olur bilemem. Ama insan gibi yaşama hakkı istiyorum. Karşımdaki insanın gözünde ayrımcılık görmek istemiyorum. Neyse bu böyle uzar gider. İçinde sevgi ve dürüstlük olan herkese sarılıyorum efenim Sevgiler."

KULLANICILAR TEPKİ GÖSTERDİ

Ahsen Eroğlu'nun ''Bana gitme vakti göründü'' şeklindeki açıklamasının ardından sosyal medya kullanıcıları oyuncuya tepki gösterdi.

İşte Eroğlu'na kullanıcılardan gelen tepkiler:

Oyuncu Ahsen Eroğlu'ndan seçim sonrası dikkat çeken karar: Bana gitme vakti göründü - Resim : 2

Oyuncu Ahsen Eroğlu'ndan seçim sonrası dikkat çeken karar: Bana gitme vakti göründü - Resim : 3

 

Oyuncu Ahsen Eroğlu'ndan seçim sonrası dikkat çeken karar: Bana gitme vakti göründü ile ilgili etiketler 2023 Seçimleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.