Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin yıldızı Wilma Elles ekranlara dönüyor

Farah Zeynep Abdullah, Ayçe Bingöl, Erkan Petekkaya, Aras Bulut İynemli, Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin aldığı, 2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde Ali kaptanın sevgilisi Caroline rolünü üstlenen Türk-Alman oyuncu Wilma Elles'ten yeni proje müjdesi geldi. Elles yeni bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlandığını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde avukat Mehmet Şah Çelik ile nikah masasına oturan 36 yaşındaki iki çocuk annesi ve oyuncu Wilma Elles katıldığı bir ödül töreninde görüntülendi. Yeni bir diziye başladığını belirten oyuncu, "Birinci sezonunu çektik. Yayınlanmasını heyecan ile bekliyoruz. Çok heyecanlıyım. Bazı haberler çıktı. Daha fazla detay veremiyorum maalesef” şeklinde konuştu.

Elles, gayrimenkulun en garanti yatırım olduğunu belirterek, "Hayatta sağlam basmak istiyorsan ya iyi bir muhasebecin ya da iyi bir avukatın olması lazım. Ben de buna iyi bir emlak danışmanın olması lazımı eklemek istiyorum" dedi.

wilma elles

 

''TUTUMLU BİR İNSANIM''

Ödül gecesinde konuşan Elles, "Ben aslında çok tutumlu bir insanım. Benim ailem beni böyle eğitti. Bazı insanlar çok büyük şeyler alabilirler ben öyle değilim tutumluyum. Ben gayrimenkul yatırımını seviyorum. Ve hep diyorum param para etsin. Çünkü lüks bir çanta alıyorsunuz. O size para getirmiyor. Ama gayrimenkul her zaman değerleniyor. İster satabilirsiniz ister kiraya verebilirsiniz. Bence mükemmel bir şey. Buradan bir davet aldığım için çok mutluyum" dedi.

 

 

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin yıldızı Wilma Elles ekranlara dönüyor ile ilgili etiketler Wilma Elles
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.