Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Osman'ı Emir Berke Zincidi hastanelik oldu

2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde canlandırdığı Minik Osman karakteriyle hafızalara kazınan ve son haliyle tüm dikkatleri üzerine çeken Emir Berke Zincidi hastanelik oldu. Gıda zehirlenmesi geçiren ve apar topar hastaneye kaldırılan Emir Berke Zincidi sağlık durumuyla ilgili son durumunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah gibi isimlerin paylaştığı, günümüzde hala tekrar bölümleriyle büyük ilgi gören Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Osman Akarsu karakteriyle hafızalara kazınan Emir Berke Zincidi sevenlerini korkuttu. Hastane odasından paylaşım yapan ve paylaşımına 'iptal olduk' notunu düşen Emir Berke Zincidi'nin sağlık durumu sevenleri tarafından merak edildi.


HASTANELİK OLDU 


Henüz çocuk yaştayken ekranlarda boy gösteren ve şimdilerde 16 yaşında olan Emir Berke Zincidi son haliyle sosyal medyada en çok konuşulan isimlerin arasında yer alıyor. Değişimiyle gündem olan Emir Berke Zincidi hastane odasından yaptığı paylaşımlarıyla sevenlerini korkuttu. Kolunda serumla çekilen bir fotoğraf karesini yayınlayan Zindici'nin gıda zehirlenmesi geçirdiği ortaya çıktı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Osman'ı Emir Berke Zincidi hastanelik oldu

GIDA ZEHİRLENMESİ GEÇİRDİ

Yediği yemekten zehirlenen Emir Berke Zincidi rahatsızlanınca apar topar hastaneye kaldırıldı. Gittiği hastanede gıda zehirlenmesi geçirdiği belirlenen Zincidi müşahede altına alındı. Bir süre hastanede kalan Zincidi son sağlık durumuyla ilgili 514 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından açıklama yaparak ''Selam daha iyiyim😅'' ifadelerini kullandı. Zincidi'ye takipçilerinden 'geçmiş' olsun mesajları yağdı.

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Osman'ı Emir Berke Zincidi hastanelik oldu - Resim : 2

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Osman'ı Emir Berke Zincidi hastanelik oldu ile ilgili etiketler Sosyal Medya Emir Berke Zincidi Küçük Osman minik osman gıda zehirlenmesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.