Öykü Serter kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Öykü Serter kimdir, kaç yaşında merak konusu oldu. Öykü Serter İzmir depreminden sonra yaptığı paylaşımlarla olay olmuş ve dava edilmişti. Sizler için halkı kışkırtmak nedeni ile dava edilen Öykü Serter kimdir, kaç yaşında araştırdık.

Öykü Serter kimdir ve kaç yaşında soruları gündem oldu. Ünlü sunucu Öykü Serter geçtiğimiz günlerde yaşanan ve birçok kayıp verdiğimiz İzmir depremi sonrasında yaptığı paylaşımları ile halkı kışkırtma suçu ile davalık oldu. Bir vatandaş tarafından açılan dava büyük ses getirdi. Öykü Serter kimdir, kaç yaşında ve Instagram adresi nedir aranılan başlıklar arasına girdi. Sizler için Öykü Serter kimdir araştırdık.

Öykü Serter kimdir? Kaç yaşında?

Öykü Serter kimdir merak ediliyor. Öykü Serter 26 Şubat 1975'te Ankara'da doğumludur. Önce TED Ankara Koleji, ardından Galatasaray Üniversitesi ve sonra Bahçeşehir Üniversitesi'nde öğrenim görmüştür. Ayrıca sunucu Öykü Serter kurbağalama branşında yüzücüdür.

Öykü Serter kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Capital Radio'da DJ olarak medya sektörüne giriş yapmıştır. Öykü Serter daha sonralardan Number 1 FM'de ve Cine5'teki 5T5 adlı programda da çalışmıştır. Birçok programın sunuculuğunu üstlenmiştir. Biri Bizi Gözetliyor, Akademi Türkiye ve Anadolu Rüzgarı programlarının sunuculuğunu yaptı.

2006'da Ragga Oktay ile birlikte B.U.M. adlı yarışmayı hazırlamıştır. 2011'de jürisinde Ajda Pekkan, Ertuğrul Özkök ve Sertab Erener'in olduğu Star Akademi programını tekrardan sunuculuk yaptı. 2014'te Bu Tarz Benim, 2015'te İşte Benim Stilim, Rising Star Türkiye ve Fenomen programlarının sunucusu olarak ekranlarda boy gösterdi. Öykü Serter Mart 2016'da Elele dergisinin kapağında yer almıştır.

Instagram adresi ne?

Ünlü sunucunun Instagram adresine Oyku Serter (@oykuserter)  Kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

 

Öykü Serter kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Öykü Serter kimdir kaç yaşında nerelidir Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.