Öykü Karayel, Can Bonomo'ya olan aşkını gözler önüne serdi

Çiçeği burnunda baba Can Bonomo, 34. yaşını kutladı. Oyuncu eşi Öykü Karayel, Bonomo'nun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Kareyel'in paylaşımına düştüğü sevgi dolu not ise dikkat çekti.

Şarkıcı Can Bonomo, 34 yaşına girdi. İki yıl aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Öykü Karayel ile 2018 yılında nikah masasına oturan genç şarkıcı ‘Roman’ adını verdikleri oğllarını yaklaşık bir ay önce kucağına aldı.

Öykü Karayel, Can Bonomo'ya olan aşkını gözler önüne serdi

''BU DURUM ÜREMEMİZE SEBEP OLDU''

'Bir Başkadır' dizisindeki performansıyla adından söz ettiren 30 yaşındaki oyuncu Öykü Karayel, sosyal medya hesabından eşiyle birlikte çekilen karesini paylaşarak ona olan sevgisini bir kez daha gözler önüne serdi. Karayel, Bonomo'nun 34. yaşını kutlamak için Instagram hesabından yaptığı paylaşımın altına ''Ne çok gülmüştük saçlarıma o günü. Seni o kadar çok seviyorum ki bu durum ürememize sebep oldu işte. İyi ki doğdun'' notunu düştü.

Öykü Karayel, Can Bonomo'ya olan aşkını gözler önüne serdi - Resim : 2


''İYİ Kİ ÜREDİNİZ''

Kısa sürede takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum alan fotoğrafın altına Bonoma gülerek ve kalp emojisi koyarak eşine karşılık verdi. Karayel'in meslektaşı Demet Evgar ise ''İyi ki ürediniz'' yorumunda bulundu.

 Öykü Karayel, Can Bonomo'ya olan aşkını gözler önüne serdi - Resim : 3

''BABA OLMAK MUHTEŞEM''

Geçtiğimiz günlerde Ulus'ta bir çocuk kliniğinden çıkarken görüntülenen Bonomo, gelen sorular üzerine ''Her şey yolunda ve çok güzel gidiyor. Babalık çok muhteşem bir duyguymuş'' yanıtını vermişti.

Öykü Karayel, Can Bonomo'ya olan aşkını gözler önüne serdi ile ilgili etiketler Can Bonomo Öykü Karayel Demet Evgar Instagram Sosyal Medya Roman Bonomo
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.