Öykü Gürman düğünü için mini bir servet harcayacak

TRT 1'de yayınlanan ‘Alparslan: Büyük Selçuklu' dizisinde rol alan şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, beş yıldır birlikte olduğu Fatih İçmeli ile önümüzdeki yaz evlenecek. Eyfel Kulesi'nin önünde evlenme teklifi aldığı Fatih İçmeli ile hayatını birleştirmeye hazırlanan Öykü Gürman, düğünü için şimdiden bütçe ayırdı.

Barış Arduç'un başrolünde yer aldığı 'Alparslan: Büyük Selçuklu' dizisinde Öke Hatun karakterini canlandıran oyuncu Öykü Gürman ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. İlk evliliğini türkücü Yavuz Bingöl'le yapan (2015 - 2016) Öykü Gürman yaklaşık 5 yıldır birlikte olduğu Fatih İçmeli ile bu yaz evlenecek.

öykü gürman

MASRAFLAR İÇİN 500 BİN TL AYIRDI

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dizinin sezon finali yapmasının ardından evlenmeye veren Gürman, düğün için servet ödeyecek. Açık havada kır düğünüyle evlenmeyi planlayan ikili, masraflar için de 500 bin TL bütçe ayırdı. Düğünde iki gelinlik giyecek olan Gürman, ünlü markaların kataloglarını şimdiden incelemeye başladı.


PARİS'TE EVLİLİK TEKLİFİ

Yavuz Bingöl ile evliliği sadece bir yıl süren 39 yaşındaki şarkıcı Öykü Gürman, 5 yıldır beraber olduğu sevgilisi Fatih İçmeli'den konser vermek için gittiği Paris'te Eyfel Kulesi'nin önünde evlenme teklifi almıştı. Gürman, güzel haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Eyfel Kulesi manzarası eşliğinde tek taş yüzüğünü göstererek fotoğraf çektiren ve sosyal medyada takipçileriyle paylaşan şarkıcı bu yaz dünyaevine girecek.

Öykü Gürman düğünü için mini bir servet harcayacak - Resim : 3

Öykü Gürman düğünü için mini bir servet harcayacak - Resim : 4

Öykü Gürman düğünü için mini bir servet harcayacak ile ilgili etiketler Öykü Gürman Düğün
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.