Oy kullandığı okulda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önünde tartışma çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kullanmak için gittiği okulda bir anda sesler yükseldi. Erdoğan'ın yakınında olan olayda bir şahıs "10 yıldır sana bakmaya çalışıyorum" diye bağırdı. Erdoğan da şaşkınlığını gizleyemedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimin 2. turunda da oyunu İstanbul Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda kullandı.

Erdoğan'ın oyunu kullanacağı sınıfa doğru yürüdüğü sırada bir vatandaşın bağırmasıyla dikkatler o yöne çevrildi. Vatandaşın yanındaki kişiye "10 yıldır sana bakmaya çalışıyorum" dediği duyuldu.

Recep Tayyip Erdoğan da bağırışın ardından yanındaki AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nur Kabaktepe ve Koruma Müdürü Muhsin Köse'ye dönerek "Ne oluyor?" diye sordu. Korumalar o yöne ilerlerken Erdoğan ise oy kullanacağı sınıfa gitti.

Oy kullandığı okulda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önünde tartışma çıktı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Kavga seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.