Otoyolun ortasında dikkat çeken anlar: Aracını durdurup namaz kıldı!

Aydın-Denizli karayolunda bir vatandaş otoyol üzerinde trafik akarken aracını durdurarak namaz kıldı. Trafikteki bir başka vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedilen o anlara ilişkin görüntülere sosyal medyada yorum yağdı.

Aydın Denizli karayolunda kaydedildiği belirtilen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu.

Görüntülerde bir kişinin yolun ortasında akan trafiğe aldırış etmeden namaz kılmaya başladığı anlar yer aldı.

SOSYAL MEDYADA DİKKAT EKTİ

Yolun ortasında namaz kılan şahıs nedeniyle trafik oluşurken, o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken birçok kullanıcı, namaz kılan şahsı trafiği tehlikeye attığı için eleştirdi.

Otoyolun ortasında dikkat çeken anlar: Aracını durdurup namaz kıldı!

BENZER DURUM METROBÜSTE DE YAŞANMIŞTI

Öte yandan kameralara yansıyan o anlar geçtiğimiz yıllarda İstanbul'da yaşanan benzer bir olayı da akıllara getirdi. 2020 yılının Eylül ayında yaşanan olayda, bir şahıs metrobüste yüksek sesle ezan okuyarak namaz kılmıştı. Şahsı kimi "Kendine gel kendine burası yeri değil" diye uyarırken bir diğer vatandaş ise, "Bırak bitirsin" demişti. Namaz kılan şahıs ise "Allah razı olsun" diyerek namazını bitirmişti.

 

Otoyolun ortasında dikkat çeken anlar: Aracını durdurup namaz kıldı! ile ilgili etiketler Aydın Denizli namaz yol otoyol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.