Otoyollarda bayram tatili dönüşü hareketliliği arttı! İşte son durum...

Bayram tatili sona eriyor. Bayram tatilinin sona ermesi ile bir gün önce yola çıkan vatandaşlar otoyollarda yoğunluğa sebep oldu. İşte otoyollarda son durum...

Kuzey Marmara ve Anadolu Otoyolu ile D-100 kara yolunun Kocaeli ve Bolu kesiminde akıcı trafik yoğunluğu yaşanıyor. 

Yeni Konya-Antalya kara yolunda bayram tatili dönüşü trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Tatilcilerin Ramazan Bayramı sonrasında Antalya'dan başlayan dönüş yolculuğu, Beyşehir-Derebucak-Serik güzergahlı yeni Konya-Antalya kara yolunda yoğunluk yaşanmasına yol açtı.

Antalya'dan Konya yönüne seyir halinde olan araçlar, Beyşehir ilçesi kesiminde yoğunluğun daha da artmasına neden oldu.

Trafik sıkışıklığının en çok gözlendiği yer Beyşehir girişi oldu.

Ali Akkanat, Antalya ve Köprübaşı caddelerinde sürücüler güçlükle ilerleyebildi. Araç yoğunluğu dolayısıyla Eşrefoğlu Köprüsü'nde de trafik yavaş seyretti.

İZMİT - İSTANBUL OTOYOLUNDA SON DURUM

 Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla İstanbul-İzmir Otoyolu'nda başlayan hareketlilik sürüyor.

Marmara Bölgesi'nin güneyi ve Ege Bölgesi'nden İstanbul ve çevre illere araçlarıyla hareket eden tatilciler otoyolda hareketlilik oluşturuyor.
Osmangazi Köprüsü'ne gidişte otoyolun Yalova ve Bursa'daki güzergahlarında zaman zaman yoğunluk artarken Batı gişelerinde araç kuyruğu gözleniyor.
İstanbul'a doğru seyreden araçlar nedeniyle otoyoldaki diğer gişelerde de kalabalık oluşuyor.
Tatilde köprü, otoyol ve kara yollarında olumsuzluk yaşanmaması için güvenlik önlemlerini artıran trafik ekipleri, sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulunuyor.

 
Otoyollarda bayram tatili dönüşü hareketliliği arttı! İşte son durum... ile ilgili etiketler Kuzey Marmara Otoyolu Trafik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.