Otoyolda yürüyüşe çıkan kaçak fili görenler şoke oldu!

İtalya’nın Calabria bölgesinde sirkten kaçan fil otoyoldaki süpermarkete doğru yürürken kameralara yakalandı. Fili otoyolun ortasında görenler şaştı kaldı.

İtalya sokakları muhtemelen daha önce görülme ihtimali çok düşük olan bir olaya sahne oldu. Çünkü otoyolun ortasında bir fil yürürken görüntülendi.

İtalya’nın güneyinde yer alan Calabria bölgesinde sirkten kaçtığı iddia edilenm bir fil, otoyolda bulunan bir süpermarkete doğru ilerledi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ise yoldan geçen bir araç sürücüsü fili görünce kahkahalara boğularak, “Fil, süpermarkete doğru gezmeye çıkmış.” dedi. Yerel kaynaklar sirkten kaçan filin sirk görevlileri tarafından bulunduğunu ifade ederken İtalya polisinden olaya ilişkin bir açıklama gelmedi.

Öte yandan filin, otoyolun yakınlarında bulunan bir sahilde vakit geçirdiği öğrenildi.

Otoyolda yürüyüşe çıkan kaçak fili görenler şoke oldu! ile ilgili etiketler İtalya
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.