Otoyolda seyir halindeki motosiklet havaya uçtu!

İsrail'in Ramla kenti yakınlarındaki Otoyol 431'de bir motosikletin patlaması sonucu 30 yaşındaki motor sürücüsü hayatını kaybetti. Polis, sürücünün Yafa kentinden bir suçlu olduğunu ifade etti ve patlamanın arkasında başka şeylerin olabileceğinin sinyallerini verdi.

İsrail'in Ramla kenti yakınlarındaki Otoyol 431'de sabahın erken saatlerinde seyir halindeki bir motosiklet bilinmeyen bir nedenle infilak etti.

30 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ ÖLDÜ: POLİS, SÜRÜCÜNÜN BİR SUÇLU OLDUĞUNU BİLDİRDİ

Patlamanın ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, patlayan motorun sürücüsü 30 yaşındaki Musleh'in hayatını kaybettiği belirtilirken, İsrail polisi tarafından yapılan açıklamada ise, Musleh'in Yafa kentinden bir suçlu olduğu ifade edildi.

PATLAMANIN ARKASINDA BAŞKA BİR ŞEY OLABİLİR

Patlamanın nedenini netleştirmek için olay yerinde ekiplerin bulunduğunu ve olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını belirten İsrail polisi, patlamanın arkasında suç teşkil eden bir olayın olabileceğini bildirdi.

PATLAMA ANI KAMERALARDA

Patlama anı ise, otoyolda seyir halindeki bir otomobilin araç kamerasına yansırken, görüntülerde motosikletin otomobilin yanından geçmesinin ardından birkaç metre sonra patladığı görüldü.

Otoyolda seyir halindeki motosiklet havaya uçtu! ile ilgili etiketler İsrail patlama Motosiklet otoyol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.