Otoyolda seyir halindeki araçların arasına helikopter düştü!

Araç kullanırken sürücüler önüne, arkasına, sağına ve soluna dikkat eder. ABD'de yaşanan bir kaza, bu listeye 'yukarıya' dikkat etmeyi eklemek için iyi bir sebep oluşturuyor. ABD'nin Louisana eyaletinde bir helikopter akan trafikte bir TIR'ın önüne, seyir halindeki araçların arasına düşerek alev aldı, pilot hayatını kaybetti. Sürücüler ise kıl payı kurtuldu. O anlar anbean kameralara takıldı.

Araç kullanırken sürücüler ne kadar uyanık ve dikkatli olursa olsun, hayatta her zaman biraz daha dikkat için yer var.

OTOYOLDA BEKLENMEDİK DEHŞET

ABD'nin Louisana eyaletindeki bir otobanda helikopter faciası yaşandı.

Louisiana Eyalet Polisine göre özel bir Bell 407 tipi helikopter, otoyola düşerek patladı. Enkaz anında alev topuna döndü.

PİLOT FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ, ŞOFÖRLER KIL PAYI KURTULDU

O anlar yoldan geçen bir aracın kamerasına yansırken,  New Orleans Lakefront Havaalanı'na gitmek üzere Baton Rouge'dan havalanan helikopterin pilotu feci kazada hayatını kaybettiği öğrenildi.

Federal Havacılık İdaresi (FAA) helikopterde pilot dışında kimsenin bulunmadığını kaydetti.

Otoyolda seyir halindeki araçların arasına helikopter düştü! ile ilgili etiketler TIR helikopter kaza patlama ABD otoyol otoban araçlar düştü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.