Otopsi yapılan yılanın içinden çıkan şeye inanamayacaksınız!

Otopsi yapılan 5 buçuk metre uzunluğundaki yılanın midesinden 1 buçuk metrelik bir timsah çıktı. Görüntüleri izleyenler gözlerine inanamadı.

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan Rosie Moore isimli bilim insanının da dahil olduğu beş kişilik bilim insanı kafilesi, yakaladıkları Burma pitonunun midesinde dev bir yumru olduğunu gördü. Otopsi yapılan yılan porçalara ayrıldı ve midesinden çıkan şey herkesi şok etti.

Moore'un Instagram hesabından paylaşılan 5 buçuk metrelik devasa piton yılanının karnının açıldığı görüntüleri görenler gözlerine inanamadı. Çünkü devasa piton yılanının içerisinden bozulmamış halde 1 buçuk metre uzunluğunda bir timsah çıktı. 

Rosie Moore, yaptıkları otopsi sırasında mola vererek çalıştıklarını çünkü koku yüzünden tüm ekibin midesinin bulandığını ve kustuğunu belirtti.

Otopsi yapılan yılanın içinden çıkan şeye inanamayacaksınız!

Everglades Ulusal Parkı'nda yetkililer tarafından bulunan ve öldürülen piton, bulunduğu bölgede vahşi yaşam için bir tehdit görülüyor. Yerel vahşi hayatı tehdit ettiği için ve çevredeki hayvanları öldürdüğü için öldürülen hayvan, ekolojik olarak hassas alanların dışında tutulmaya çalışılıyor. Hatta bu istilacı ve tehlikeli yılanlar için Florida eyaleti 100 adet lisanslı piton avcısı görevlendirdi.

Nadir durumlarda, pitonların insanları bütün olarak yuttuğu da belgelenmiştir. Polise göre, geçen ay Endonezya'da 54 yaşındaki kayıp bir kadın bir piton tarafından yutuldu. Endonezya'daki bir bilim insanı kadının büyük olasılıkla 20 fit uzunluğa kadar büyüyebilen ağlı bir piton tarafından yutulduğunu söyledi.

Otopsi yapılan yılanın içinden çıkan şeye inanamayacaksınız! ile ilgili etiketler Piton yılanı otopsi Timsah
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.