Otomobille tünelden geçmek istemedi, ormanda kayboldu!

Osmaniye’de bir kişi, panik atak rahatsızlığı nedeniyle otoyoldaki tünelden otomobille geçmek istemeyince araçtan indi. Yürüyerek tünelin üzerinden geçmek isterken ormanlık alanda kaybolan vatandaşı bulmak için AFAD ve jandarma ekipleri çalışma başlattı. Yapılan kamera incelemesinde şahsın minibüsle Gaziantep yönüne gittiği belirlendi.

İ.E. adlı bir kişi Adana’dan memleketi Şanlıurfa’ya gitmek için arkadaşıyla birlikte otomobille yola çıktı. Osmaniye'de, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Bahçe ilçesi Kızlaç Tüneli'ne geldikleri sırada otomobili kullanan arkadaşına durmasını söyledi.

Otomobili durduran arkadaşına “Bende panik atak var, sen arabayla geç ben tünelin üzerinden yürüyerek geçerim” dedi. Bunun üzerine otomobilden inen İ.E. tüneli yürüyerek geçmek isterken ormanlık alanda kayboldu.

Arkadaşının haber vermesi üzerine olay yerinde jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Şahsın bulunması için çalışma başlatan ekipler D-400 karayolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Cep telefonunu otomobilden almadığı belirlenen İ.E. isimli şahsın minibüse binerek Gaziantep yönüne gittiği belirlendi.

İHA

Otomobille tünelden geçmek istemedi, ormanda kayboldu! ile ilgili etiketler Osmaniye kayıp panik atak TAG otoyolu Kızlaç Tüneli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.