Otomobil seyir halindeyken bir anda alev topuna döndü!

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde seyir halindeyken yanmaya başlayan otomobil alev topuna döndü. Aracın alev alev yandığı anlar ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Olay, Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bulunan Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi.

OTOMOBİL BİR ANDA ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Edinilen bilgiye göre, seyir halinde olan Tofaş marka otomobilin motor kısmı biranda alev aldı. Durumu fark ederek araçtan inen sürücü itfaiye ekiplerini aradı.

Alev topuna dönen otomobil, kısa sürede bölgeye ulaşan Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerince kontrol altına alınarak söndürüldü.

O ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Otomobilin alev alev yandığı anlar ise cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında araç kullanılamaz hale gelirken, konu ile ilgili inceleme başlatıldı.

Otomobil seyir halindeyken bir anda alev topuna döndü! ile ilgili etiketler Otomobil Sakarya Adapazarı alev araba

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.