Otomobil alacaklara iyi haber!

İkinci el araba alacak olanlar için umutlandıran açıklama geldi. Sıfır araç piyasası ve tedarik zincirinin durumuna ilişkin konuşmasıyla OYDER Başkanı Şahsuvaroğlu ikinci el araçlarda fiyatların dengeleneceği tarihi açıkladı. Şuanda sıfır araç bulunamadığından fiyatların çok yüksek olduğunu ifade eden Şahsuvaroğlu ikinci elde fiyatların düşmesi için Eylül ayını işaret etti.

İkinci el araba piyasasında fiyatların ne zaman düşeceğine ilişkin vatandaşları umutlandıran bir açıklama geldi. Pandemi sürecinden önce başlayan fiyat artışı, pandemi sürecinden sonra artan talep ve sonrasında gelen taşıt kredisi kampanyaları ile zirve noktasına ulaşmıştı. Araç fiyatlarında yaşanan bu yükselmenin ne zaman sona ereceğine Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahsuvaroğlu öngörülerini açıkladı.

TARİH VERDİ 

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahsuvaroğlu araç piyasasında yaşananları ele aldı. Sektörün genel durumuna ilişkin değerlendirmelerini kamuoyu ile paylaşan OYDER Başkanı Murat Şahsuvaroğlu sıfır araç üretim ve tedarik noktasına değindi. Sıfır araç üretimi ve tedarik işlemlerinin eski hızına ancak Eylül ayında düşeceğini ifade eden OYDER Başkanı Şahsuvaroğlu ikinci el araba fiyatlarının da bu tarihte dengeleneceğini söyledi.

FİYATLARDA DENGELEME BEKLENİYOR

İkinci elde fiyatlarda düşme beklemediklerini vurgulayan OYDER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Şahsuvaroğlu, operasyonel kiralama firmaları son 2 senedir araç havuzlarını büyütemediler, dedi. Bu firmalardan piyasaya yoğun bir ikinci el araç girişi olduğunu ancak son dönemlerde bunun sağlanamadığı için fiyatların arttığını ifade etti.

 

Otomobil alacaklara iyi haber! ile ilgili etiketler Otomotiv sektörü ikinci el araç eylül ayı dernek Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.