Otogaza ve motorine indirim geldi: Pompaya yansıyacak!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere oto gaza 72, motorine 5 kuruş indirim geldi. EPGİS'in duyurduğu indirim pompa fiyatlarına yansıyacak.

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere oto gaz ve motorine indirim geldi.

Fiyat değişimi LPG'de 72 kuruş, motorinde ise 5 kuruş olarak pompaya yansıyacak. İndirimin ardından İstanbul'da LPG'nin litresi 7,98'e, motorinin litresi ise 11,42 liradan satılacak. Akaryakıta son indirim 1 Aralık tarihinde 58 kuruş olarak benzine gelmişti.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, motorinde 40 kuruş, LPG'de ise 1 lira ÖTV'deki kaybın giderilmesinde kullanılacak. Benzine gelecek 41 kuruşluk indirimin tamamı ise ÖTV'nin yerine konulmasında kullanılacak.

LPG VE MOTORİN KAÇ LİRA OLDU?

İndirimlerin ardından LPG'nin litre fiyatı Ankara'da ortalama 8,75 liradan 8,03 liraya, İstanbul'da ortalama 8,70 liradan 7,98 liraya ve İzmir'de 8,58 liradan 7,86 liraya inecek.Motorinin litre fiyatı ise Ankara'da ortalama 11,53 liradan 11,48 liraya, İstanbul'da ortalama 11,47 liradan 11,42 liraya ve İzmir'de 11,55 liradan 11,50 liraya düşecek.

Otogaza ve motorine indirim geldi: Pompaya yansıyacak! ile ilgili etiketler benzin epgis
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.