Otobüsün kapıları açılmayınca, turistler camları kırdı

Alanya’dan Antalya Havalimanı istikametine turist taşıyan tur otobüsü bariyerlere çarptı. Kazada sağ tarafı tamamen hasar gören otobüsün kapıları açılmadı. Panikleyen turistler camı kırarak can havliyle kendilerini dışarı attı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Alanya’dan Antalya Havalimanına turist taşıyan 07 SE 780 plakalı tur otobüsü, başka bir aracın sıkıştırması sonucu Aksu üst geçidinde bariyerlere çarparak durabildi. Otobüsün sağ tarafı tamamen hasar görünce kapılar açılmadı. Panikleyen turistler, otobüsün camlarını kırarak dışarı çıktı.

Otobüsün kapıları açılmayınca, turistler camları kırdı

Tur otobüsünün şoförü, telefonla konuşan sol taraftan gelen bir araç şoförünün kendisini sıkıştırdığını, bunun üzerine sağdaki bariyerlere çarptığını ve otobüsün sağ tarafının tamamen hasar gördüğünü söyledi.

Otobüsün kapıları açılmayınca, turistler camları kırdı - Resim : 2

Görgü tanıklarının olayı 112 acil servisine haber vermesi sonucu bölgeye ambulans, itfaiye ve emniyet ekibi sevk edildi. Otobüsten kendilerini dışarıya atan turistler korku dolu anlar yaşadı. Yaralılara sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı.

Otobüsün kapıları açılmayınca, turistler camları kırdı - Resim : 3

Otobüsün kapıları açılmayınca, turistler camları kırdı ile ilgili etiketler Antalya kaza turistler tur otobüsü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.