Otobüsteki herkes karantinaya alındı...

Yaptırdığı test sonucunu beklemeden İstanbul'dan Diyarbakır'a yolcu otobüsüyle seyehat eden kadın, otobüsteki diğer yolcuları da yaktı. Test sonucunun pozitif çıktığını öğrenen kadın ve otobüstekiler karantina altına alındı.

İstanbul’da yaşayan S.Ç. isimli yaşlı kadın 2 gün önce koronavirüs testi yaptırdı. Test sonuçları henüz çıkmayan kadın, memleketi Diyarbakır’a gitmek için İstanbul’dan hareket eden otobüse bindi.

Otobüsteki herkes karantinaya alındı...

Seyahat sırasında arayan doktoru, kadına test sonucunu pozitif olduğunu söyledi. Panikleyen kadın durumu muavine bildirince, otobüsle Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Kadın karantina altına alınırken, yolcu otobüsü ise tekrard hareket etti.

Durumun bildirilmesi üzerine otobüsün Bolu’da durdurularak karantinaya alınacağı öğrenilirken, kadının hastanede tedavisi sürüyor.

Otobüsteki herkes karantinaya alındı... - Resim : 2

Beni öptü, bahşiş verdi!
Otobüs muavini ise, “Virüs testi pozitif çıkan kadın beni öptü, bahşiş de verdi. Korona virüs testi pozitif çıktı teyzenin, İstanbul’dan Diyarbakır’a gideceğim. 2 çocuğum var ben onların yanına gideceğim belki benim de testim pozitiftir” dedi.

Otobüsteki herkes karantinaya alındı... ile ilgili etiketler Otobüs Diyarbakır yaşlı kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.