Otobüsteki fotoğraf iddiası ortalığı karıştırdı: Yolcular tokat yağdırdı

İstanbul Kadıköy'de seyir halindeki bir otobüste başka bir kişinin fotoğraflarını izinsiz olarak çektiği iddia edilen bir kişiye yolcular müdahale etti. Fotoğraf çektiği iddia edilen kişi yolcular tarafından tokatlandı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İddiaların odağındaki şüpheli bağırarak yolcuların elinden kurtulmaya çalıştı.

Kadıköy'de seyir halindeki otobüsün içerisinde başkasının fotoğraflarını çektiği iddia edilen kişi, diğer yolcular tarafından darbedildi. Yolcular tarafından tokatlanan ve güçlükle tutulan kişinin cep telefonuna el konulurken, otobüste yaşananlar görüntülere yansıdı. 

Otobüsteki fotoğraf iddiası ortalığı karıştırdı: Yolcular tokat yağdırdı

Olay, dün saat 17.40 sıralarında Kadıköy Göztepe mevkiinde meydana geldi. Yenidoğan-Kadıköy seferini yapan 19EK hat numaralı otobüs içerisinde yolcuların fotoğrafını çektiği iddia edilen bir kişi, yolcuların sert tepkisi ile karşılaştı. Otobüsteki yolcular tarafından tutulan şüpheli, bu duruma direnince art arda tokat yedi.

Otobüsteki fotoğraf iddiası ortalığı karıştırdı: Yolcular tokat yağdırdı - Resim : 2

Bağırarak yolcunun elinden kurtulmaya çalışan şüphelinin cep telefonu, başka bir yolcu tarafından alındı. Direnmeye devam eden şüpheliyi tutan bir yolcu, "Kurbanlık koyun gibi patlatırım bir tane sana, sus dilini kopartacağım senin" şeklinde sözlerin ardından tokat atmaya devam etti. Bu sırada kadın yolculardan biri, "Yeter artık vurma" derken, başka kadın ise "Hak ediyor, vursun bırak" şeklinde ifadeler kullandı. Otobüste yaşanan gerginlik, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Otobüsteki fotoğraf iddiası ortalığı karıştırdı: Yolcular tokat yağdırdı ile ilgili etiketler Kadıköy Otobüs fotoğraf Tokat yolcu
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.