Otobüste maske takmayı reddeden kadın ortalığı birbirine kattı

Antalya'da halk otobüsünde maske takmayı reddeden kadın, otobüs şoförüne hakaretler yağdırdı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Antalya'nın Kepez İlçesi Antalya Bulvarı üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda; Meydan-Yeniköy hattında çalışan Kemal Kuşçu, sefere çıkmak üzere bulvar üzerinde bulunan durağa gelerek yolcu almaya başladı.

Bu sırada otobüse binen bir kadın yolcu, şoförün maske takması konusunda uyarısını dinlemeyerek maske takmadı. Şoför ise maske takmadan yola devam edemeyeceğini belirtti. Bunun üzerine kadın yolcu, maske takmamakta direnerek şoföre hakaretler etmeye başladı.

Otobüste maske takmayı reddeden kadın ortalığı birbirine kattı

HEM HAKARET, HEM TEHDİT

Kadın bir süre daha hakaret ettikten sonra otobüsten aşağı indi. Bu kez ise diğer yolculara da hakaret etmeye başladı. Kadın, "Maske takmıyorum. Ben engelliyim. Bugün maske takmıyorum. Bak görüyorsunuz. Benim evde çocuğum bekliyor. Aşağı inmiyorum. Şimdi polis gelecek. Bunu da çekin. Sakin olamıyorum. Bu insanların hiçbirisi beni sakinleştiremez. Doktorlarınız gelse beni sakinleştiremez. Sana ben soracağım. Çek lan beni şoför bozuntusu. Nerede polisler? Senin çocuğun senin anan benim yaşadıklarımın yüz bin katını yaşasın. Sen pisliğin tekisin. Senin hiçbir vasfın yok. Sana bunun bedelini çok pis ödeteceğim” dedi.

Otobüste maske takmayı reddeden kadın ortalığı birbirine kattı - Resim : 2

O anlar yolcular tarafından saniye saniye kaydedildi. Sosyal medyada görüntülerin paylaşılmasının ardından kadına tepki yağdı. Otobüs şoförünün ise yarın avukatı aracılığıyla kadın hakkında suç duyurusunda bulunacağı belirtildi.

İHA

Otobüste maske takmayı reddeden kadın ortalığı birbirine kattı ile ilgili etiketler Antalya halk otobüsü maske takmayan kadın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.