Otobüste korku dolu anlar: Şoförün dikkati sayesinde 45 yolcu kurtuldu!

Diyarbakır'da içinde 45 yolcunun bulunduğu bir otobüsün seyir halindeyken motor kısmı bir anda yanmaya başladı. Şoförün dikkati sayesinde otobüs, tahliye edilirken, olası facia önlendi. Tahliye işleminden saniyeler sonra otobüsün çok büyük bir kısmını saran alevler, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yürekleri ağza getiren o anlar kamerada...

Diyarbakır'da geçtiğimiz çarşamba günü Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağında korkunç bir yangın meydana geldi.

Dicle Üniversitesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında sefer yapan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs, motor kısmından yanmaya başladı.

Otobüste korku dolu anlar: Şoförün dikkati sayesinde 45 yolcu kurtuldu!

KISA SÜREDE OTOBÜSÜ ALEVLER SARDI

Şoför Mahmut Sincar'ın kontrol amaçlı yol kenarına çektiği aracın arka kısmı, alev aldı. Sincar, otobüsün tüm kapılarını açarak, 45 yolcuyu indirdi. Kısa sürede otobüsün büyük bölümünü saran alevler, ihbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Otobüs, kullanılamaz hale gelirken, şoförün dikkatiyle olası facia önlendi. Otobüste yaşanan panik anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Otobüste korku dolu anlar: Şoförün dikkati sayesinde 45 yolcu kurtuldu! ile ilgili etiketler Diyarbakır Otobüs Yangın alev motor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.