Otobüse binmek isterken telefonundan oldu! Saniye saniye kamerada...

İstanbul Fatih'te otobüse binen bir kişinin ceketinden perdeleme denilen yöntemle telefonunun çalınma anları kameralara yansıdı. Yankesicilik görüntülerini sosyal medyada gören gece bekçileri, devriye attıkları sırada şüpheli kişiyi tespit ederek yakaladı.

Olay, 9 Haziran günü Fatih Aksaray’da öğlen saatlerinde meydana geldi.

ELİNDEKİ POŞETLE PERDELEME YAPTI

İddialara göre, Pertevniyal Valide Sultan otobüs durağında vatandaşların otobüse bineceği sırada kalabalık oluştu. Kalabalıktan faydalanan şüpheli, elindeki poşet ile perdeleme yaparak otobüse binmekte olan yabancı uyruklu kişinin ceketinden cep telefonunu yankesicilik marifetiyle çaldı. Otobüse binen kişi telefonun çalındığını fark etmezken şüpheli olay yerinden uzaklaştı. Sosyal medyada gören emniyet bekçileri yakaladı.

Otobüse binmek isterken telefonundan oldu! Saniye saniye kamerada...

SANİYE SANİYE KAMERADA

Trafikte seyir halinde olan bir sürücü, yaşanan olayı cep telefonu kamerasıyla kaydedip sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Fatih Şehit Tevfik Fikret Erciyas Polis Merkezi Amirliğine bağlı Suç Araştırma Büro Amirliği ekipleri ve Gece Kartalları, devriye attıkları sırada şüpheliyi tespit ederek dur ihtarında bulundu. Ş.T. isimli şüpheli üzerinde yapılan detaylı incelemede yankesicilik olayının faili olduğu ve daha önce de birçok yankesicilik olayına karıştığı anlaşıldı. Şüphelinin üst yoklamasında herhangi bir olumsuzluğa ve bahse konu cep telefonuna rastlanılmadı.

Otobüse binmek isterken telefonundan oldu! Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler Fatih semti telefon Otobüs yaşlı perdeleme

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.