Otobüse binerken fenalaşan adam kurtarılamadı

Memleketi Yozgat'a gitmek için Çorum'da otobüs bekleyen adam tam araca binecekken fenalaştı. Düşmenin etkisiyle başını vuran kişi hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bugün öğle saatlerinde Çorum’a gelen Yozgat'ın Yerköy ilçesi nüfusuna kayıtlı Mehmet Abbasoğlu, işlerini bitirdikten sonra memleketine dönmek için Osmancık Köprüsü’nün altında otobüs beklemeye başladı.

Beklediği otobüs bir süre sonra gelen 54 yaşındaki Abbasoğlu, araca binmek için yürümeye başladığı esnada aniden fenalaşarak asfalt zemine düştü. Düşmenin etkisi ile başından yaralanan Abbasoğlu’nu gören vatandaşlar sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi.

112 Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Mehmet Abbasoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mehmet Abbasoğlu’nun cenazesinin yapılacak otopsi işlemlerinin ardından, Yozgat'a götürülmek üzere yakınlarına teslim edileceği belirtildi.

İHA

Otobüse binerken fenalaşan adam kurtarılamadı ile ilgili etiketler Çorum Mehmet Abbasoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.