Otel odasında hayatını kaybetmişti: Sedanur Şen'in son görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul Maltepe'de bir otel odasında hayatını kaybeden Sedanur Şen'in son görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde 24 yaşındaki kadının erkek arkadaşıyla koridorda dolaştıktan sonra odaya girdiği görülüyor.

Maltepe'de otel odasında hayatını kaybeden 24 yaşındaki Sedanur Şen'in otel koridorunda görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Sedanur erkek arkadaşıyla koridorda bir süre dolaştıktan sonra odaya giriyor. Görüntülerin sonunda ise genç kızın cesedi, görevliler tarafından odadan çıkarılıyor.

Otel odasında hayatını kaybetmişti: Sedanur Şen'in son görüntüleri ortaya çıktı

Maltepe'de geçen perşembe 30 Ağustos Caddesi'ndeki otelin 15'inci katında 24 yaşındaki Sedanur Şen hayatını kaybetti. Sedanur Şen'in ölmeden önce kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. Otelin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde Sedanur ile Serdar Yazıcı'nın koridorda bir süre dolaşmaları yer alıyor. Görüntülerin devamında ise görevliler, genç kızın ceset torbasına konulan cansız bedenini otel odasından çıkarıyor. 

Otel odasında hayatını kaybetmişti: Sedanur Şen'in son görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Maltepe'de bir rezidans odasında Sedanur Şen, 9 Eylül günü ölü bulunmuştu. Şen'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Serdar Yazıcı ise savcılık ifadesinin ardından "Taksirle ölüme neden olma" suçundan tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilmişti. Hakimlik de adli kontrol şartıyla şüpheli Yazıcı'yı serbest bırakmıştı. Savcılık, şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz etmiş ve şüpheli Serdar Yazıcı hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmıştı.

Otel odasında hayatını kaybetmişti: Sedanur Şen'in son görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 3

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca "Taksirle ölüme neden olma" suçundan yürütülen soruşturma kapsamında yakalama kararı çıkarılan Serdar Yazıcı hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ayrıca "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan da soruşturma yürütüldüğü ortaya çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında Şişli'de dün gözaltına alınan Yazıcı'nın çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildiği öğrenildi. Şüpheli Yazıcı'nın, Sedanur Şen'in ölümüne ilişkin ise henüz hakim karşısına çıkmadığı öğrenildi. Yazıcı'nın, Şen'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada bugün hakim karşısına çıkması bekleniyor.

 

Otel odasında hayatını kaybetmişti: Sedanur Şen'in son görüntüleri ortaya çıktı ile ilgili etiketler otel sedanur şen görüntü kamera
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.