Otel odasında cinayet! Genç kadın kanlar içinde bulundu

Kocaeli'de yabancı uyruklu bir kadın otel odasında ölü halde bulundu. kasaına sert bir cisimle vurulduğu belirlenen kadının, otele bir kişiyle geldiği kamera kayıtlarından tespit edildi.

Kocaeli’nin Darıca ilçesi Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan bir otelde vahşi bir cinayet işlendi.

40 yaşındaki Lola Ibatova isimli yabancı uyruklu kadın otele geldi. Bir süre sonra odaya giren otel görevlileri kadını kanlar içerisinde hareketsiz bir şekilde yatarken gördü. Bunun üzerine yetkililer durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, kadının otele yanında bir şahısla geldiği, şahsın daha sonra odadan tek başına çıktığını tespit etti.

Kadının başına aldığı sert bir darbeyle hayatını kaybettiğini belirleyen ve cinayete kurban gittiği ihtimali üzerinde duran polis ekipleri, otele kadınla birlikte gelen şahsı bulabilmek için çalışma başlattı.

İHA

Otel odasında cinayet! Genç kadın kanlar içinde bulundu ile ilgili etiketler Kocaeli Kadın Cinayeti Lola Ibatova

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.