"Otel lobilerinde kadın peşinde dolaşan sefil!"

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan sosyal medyada MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın kastederek “Sarhoş ve müptezel bir adam" demişti. Türkkan'a cevap MHP'li vekil Cemal Enginyurt'tan geldi. Enginyurt, Türkkan için "Eleştiri yapmak yerine hakaret etmek, senin gibi alkolik, müptezel ve otel lobilerin de kadın peşinde dolaşan sefillere çok yakışır." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında “Kucağına oturduğun CHP ile arana mesafe koy” derken şu ifadeleri kullanmıştı:

“Kavga, kaos ve istenmedik olaylara yol açabilecek; masum insanların birbirine girmesine, kan akmasına yol açabilecek kışkırtmalar tehlikelidir, ateşle oynamaktır.”

MHP’li Yalçın’a yanıt İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’dan gelmişti. Türkkan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Yalçın için şu ifadeleri kullanmıştı:

“Sarhoş ve müptezel bir adamın bir kadın siyasetçiye, bir parti Genel Başkanı’na cinsiyeti üzerinden devamlı hakaret ve küfür etmesini Türk kamuoyunun takdirine bırakıyorum.”

İşte o mesaj:

 "Otel lobilerinde kadın peşinde dolaşan sefil!"


“ALKOLİK, MÜPTEZEL VE OTEL LOBİLERİN DE KADIN PEŞİNDE DOLAŞAN…”

Bu kez MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’a yanıt verdi.

MHP’li Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından “Lütfü Türkkan, yüzüne tükürülecek bir adam bile değilsin. Eleştiri yapmak yerine hakaret etmek, senin gibi alkolik, müptezel ve otel lobilerinde kadın peşinde dolaşan sefillere çok yakışır. Meral'i savunma adına, Semih Yalçına yaptığın hakaretleri, sana bin misliyle iade ediyoruz” mesajını paylaştı.

İşte o mesaj:

"Otel lobilerinde kadın peşinde dolaşan sefil!" - Resim : 2

"Otel lobilerinde kadın peşinde dolaşan sefil!" ile ilgili etiketler MHP İYİ Parti Cemal Enginyurt
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.