Otel asansöründe feci ölüm! Bakım yaparken yangın çıktı, sıkışarak can verdiler

Konya’da bir otelin asansör bakımını sırasında feci bir olay yaşandı Elektrik panosuna parça kaynak yapan 2 kişi, çıkan yangın sonrası hareket eden asansörde sıkışarak yaşamını yitirdi.

Feci olay, Konya'nın Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Ayanbey Sokak üzerinde bulunan bir otelde meydana geldi. Berkan Üzgü ile Ahmet Mutlu adlı kişiler, otelin asansör bakımını yapmak için bakım panosuna girdi.

Otel asansöründe feci ölüm! Bakım yaparken yangın çıktı, sıkışarak can verdiler

Panoya parça takmak isteyen çalışanların parçayı kaynak yaptıkları sırada bir anda yangın çıktı. Hareket eden asansöre sıkışan Berkan Üzgü ile Ahmet Mutlu’yu fark edenler durumu sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri Berkan Üzgü'yü sıkıştığı yerden çıkardı.

Otel asansöründe feci ölüm! Bakım yaparken yangın çıktı, sıkışarak can verdiler - Resim : 2

Sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastanesine kaldırılan Berkan Üzgü'nün kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Asansörde sıkışan Ahmet Mutlu'nun ise olay yerinde can verdiği belirlendi. Ahmet Mutlu'nun asansörde sıkışan cenazesi, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Polis ekiplerinin incelemesinin ardından Mutlu’nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı.


İHA

Otel asansöründe feci ölüm! Bakım yaparken yangın çıktı, sıkışarak can verdiler ile ilgili etiketler Konya Yangın asansör sıkışmalı kaza Berkan Üzgü Ahmet Mutlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.