ÖSYM sınavda su veriyor mu? YKS sınavında suyu alıyorlar mı?

ÖSYM sınavda su veriyor mu? ÖSYM, YKS sınavlarında su veriyor mu konusu, adaylar arasında merak edilen bir konu olmaya devam ediyor. ÖSYM'nin 17-18 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceği sınavda su temin edilip edilmediğini öğrenmek isteyen üniversite adayları, konuyu araştırmaya başladı. Peki ÖSYM sınavda su veriyor mu? YKS sınavlarına su götürmek yasak mı? İşte ÖSYM'nin su konusunda yasakları...

ÖSYM YKS sınavında su veriyor mu? ÖSYM, YKS sınavlarında su veriyor mu konusu, adaylar arasında merak edilen bir konu olmaya devam ediyor. ÖSYM'nin 17-18 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceği sınavda su temin edilip edilmediğini öğrenmek isteyen üniversite adayları, konuyu araştırmaya başladı. Peki ÖSYM YKS sınavında su veriyor mu? YKS sınavlarında su götürmek yasak mı? İşte ÖSYM'nin su konusunda yasakları...

ÖSYM SINAVDA SU VERİYOR MU?

ÖSYM, her sınavda öğrencilerin kullanması için kalem ve silgi temin etmektedir. Sınava katılım sırasında ödenen ücretle birlikte adaylar masalarında bulunan saydam plastik kap içindeki silgi, kalem, peçete, kalemtıraş ve şeker verilir. Bu şekilde, her adayın sınav esnasında ihtiyaç duyduğu temel araçlara erişimi sağlanmış olur.

Ancak konu suya gelince işler biraz karışıyor. Su için ÖSYM'nin belirli bir politikası bulunmaktadır. Adaylar, sınav salonuna üzerindeki amblajı çıkarılan pet şişedeki suyu getirebilirler. Yani, ÖSYM tarafından su şuanda temin edilmemektedir, ancak adaylar sınavlarına kendi suyunu getirebilirler. Sınav esnasında susama durumunda olan adaylar, sınav salonundan ayrılmadan önce getirdikleri suyu tüketebilirler.

ÖSYM sınavda su veriyor mu? YKS sınavında suyu alıyorlar mı?

ÖSYM'nin su, kalem, silgi konusunda bu politikaları uygulamasının amacı, adil bir sınav ortamı sağlamak ve tüm adayların eşit koşullarda sınava girmelerini sağlamaktır. Bu nedenle, sınav öncesinde adayların bu detayları göz önünde bulundurması ve gerekli önlemleri alması önemlidir.

ÖSYM sınavda su veriyor mu? YKS sınavında suyu alıyorlar mı? ile ilgili etiketler ÖSYM YKS Sınav
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.