ÖSYM açıkladı! LYS sonuçlarının açıklanacağı saat belli oldu...

Üniversite adaylarının merakla beklediği 2017 LYS (Lisan Yerleştirme Sınavı) sonuçları için geri sayım başladı. 10-18 Haziran 2017 tarihinde sınavlara giren üniversite adayları sonuçları merakla bekliyor. Sonuçlar açıklandıktan sonra üniversite adayları, üniversite tercihlerini yapabilecekler. 2017 LYS sonuçlarının açıklanacağı tarih için nefesler tutuldu. ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yer alan sınav takvimine göre sonuçlar temmuz ayında açıklanacak. Peki, LYS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite adayları tercihleri ne zaman yapacak? ÖSYM açıklama yaptı mı?

Üniversite adaylarının merakla beklediği 2017 LYS (Lisan Yerleştirme Sınavı) sonuçları için geri sayım başladı. 10-18 Haziran 2017 tarihinde sınavlara giren üniversite adayları sonuçları merakla bekliyor. Sonuçlar açıklandıktan sonra üniversite adayları, üniversite tercihlerini yapabilecekler.

2017 LYS sonuçlarının açıklanacağı tarih için nefesler tutuldu. ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yer alan sınav takvimine göre sonuçlar temmuz ayında açıklanacak. Peki, LYS sonuçları ne zaman açıklanacak?

oIss2

2017 LYS sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak eden on binlerce öğrenci konuyla ilgili detayları araştırmaya devam ediyorlar. Haziran ayında girdikleri üniversite sınavı olan LYS sınavlarının ardından merakla sonuçları bekleyen öğrenciler artık rahat bir nefes almak istiyorlar. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen LYS sınavları için sonuç tarihi belirlendi. Peki, 2017 LYS sonuçları ne zaman açıklanacak?

LYS sonuçları ne zaman açıklanacak?

lys

Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sona erdi. LYS soru kitapçığı ve cevap anahtarı osym.gov.tr'de açıklandı. LYS sonuçlarının ise 11 Temmuz'da ÖSYM'nin sitesinde açıklanacağı duyuruldu.

LYS maratonu sona erdi. Sınavın sona ermesiyle birlikte LYS soru kitapçığı ve cevap anahtarı osym.gov.tr'de açıklandı.

Türkiye'de 81 il merkezi ile Lefkoşa'da saat 10.00'da başlayan sınava 832 bin 994 aday başvuru yapmıştı. Sınav tek oturumda uygulandı ve 120 dakika sürdü.

ÖSYM'nin sitesinde LYS sonuçlarının 11 Temmuz saat 23.59'da açıklanacağı duyuruldu.

ÖSYM, LYS tercih kılavuzunu şu şekilde duyurdu;

"2017-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, 22 Haziran-4 Temmuz 2017 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Kılavuz, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmaktadır. Bu nedenle adayların, tercihlerini belirlemeden önce tercih süresi içinde ÖSYM'nin internet adresinden yeniden yayımlanacak 2017-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir."

ÖSYM açıkladı! LYS sonuçlarının açıklanacağı saat belli oldu... ile ilgili etiketler üniversite ÖSYM LYS sonuç 11 temmuz 2017
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.