Osmanlıspor - Zürih maçı canlı radyo yayını dinle

Osmanlıspor Avrupa Ligi'nde tur kapısında! Zürih'i yenerse ilk defa katıldığı Avrupa Kupalarında tarih yazacak olan Ankara ekibinin mücadelsini sitemizden canlı radyo yayını ile dinleyebilirsiniz.

İlk defa katıldığı UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansla dikkat çeken Osmanlıspor, İsviçre'nin Zürih takımı karşısına tur için sahaya çıkıyor. Başkent temsilcisine alacağı her türlü beraberlik veya galibiyet, gruptan çıkması için yetecek. 7 puanla L Grubu'nda zirvede yer alan mor-sarılı ekipte sarı kart cezalısı Musa Çağıran ve sakatlığı süren Koray Altınay görev yapamayacak. Zorlu mücadeleyi sitemizden dinleyebilirsiniz.

CANLI RADYO YAYINI

İLK 11’LER

Osmanlıspor:

Karcemarskas, Vrsajevic, Numan, Prochazka, Pinto Mehmet Güven, Ndiaye, Delarge, Maher, Regattin, Webo

Zürih:

Vanins, Winter, Alain Nef, Kukeli, Cavusevic, Bangura, Kecojevic, Brunner, Sarr, Rodriguez, Kay Voser

Osmanlıspor - Zürih maçı canlı radyo yayını dinle

STAT: OSMANLI

SAAT: 19:00

HAKEM: Metej Jug

YAYIN: TİVİBU

WINTER’E DİKKAT!

İsviçre 2. Ligi'nde geride kalan 17 haftada topladığı 45 puanla lider olan Zürih ise, Osmanlıspor'u evinde ağırladığı ilk karşılaşmada 2-1 mağlup etmişti. Tur için galibiyetten başka şansı olmayan İsviçre ekibinde Adrian Winter, 7 gol, 5 asistlik istatistiğiyle en çok dikkat edilmesi gereken isimlerin başında geliyor. Mavi-beyazlılar, L Grubu'nda topladığı 6 puanla son sırada yer alıyor.

Osmanlıspor - Zürih maçı canlı radyo yayını dinle ile ilgili etiketler Osmanlıspor Zürih canlı radyo yayını dinle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.