Osmanlıspor tarih yazdı! Avrupa Ligi'nde gruptan çıktı! İşte özet ve goller

Tarihinde ilk defa Avrupa Ligi'ne katılan Osmanlıspor, Zürih'i Delarge ve Erdal Kılıçarslan'ın attığı gollerle 2-0 mağlup ederek gruptan çıkmayı başardı. Maçın golleri sitemizde...

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk kez katılan Osmanlıspor, Ankara'da konuk ettiği İsviçre'nin Zürih takımını Delarge ve Erdal Kılıçarslan'ın attığı gollerle 2-0 yenerek gruptan çıkmayı başardı.

Bu galibiyetle 10 puana yükselen Akçay’ın öğrencileri, kura çekimine seri başı olarak katılacak. Gruptaki diğer maçta ise Villarreal ise Steaua Bükreş 2-1 yendi. Böylece İspanyol ekibi, 2. olarak yoluna devam etti.

MAÇ ÖZETİ

6. dakikada Brunner'in kullandığı taç atışı sonrası ceza alanı içinde Nef'in arkaya aşırttığı topa iyi yükselen Sarr'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

13. dakikada Regattin'in soldan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde iyi yükselen Ndiaye'nin kafa vuruşu sonrası top az farkla üstten auta gitti.

22. dakikada sol kanatta topla buluşan Ndiaye, pasını Mehmet Güven'e aktardı. Bu futbolcunun ceza yayı üzerinden sert şutunda meşin yuvarlak kaleci Vanins'te kaldı.

44. dakikada sol tarafta topla buluşan Regattin rakibini geçtikten sonra mükemmel vurdu, ancak meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.

Osmanlıspor tarih yazdı! Avrupa Ligi'nde gruptan çıktı! İşte özet ve goller

52. dakikada ceza alanı içindeki Maher topu altı pasa yakın noktadaki Webo'ya aktardı. Bu futbolcunun yaptığı kötü kafa vuruşunda meşin yuvarlağı kaleci kontrol etti.

71. dakikada Maher, kendi getirdiği topu altı pas içindeki Webo'ya aktardı. Bu futbolcunun vuruşu istediği gibi olmazken, meşin yuvarlak kalecinin ellerinde kaldı.

72. dakikada Maher'in derinlemesine pasında defansın arkasında topla buluşan Delarge, rakibinden sıyrıldıktan sonra sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0.

Osmanlıspor, Delarge'ın güzel golüyle öne geçti! Konferans yayını heyecanı #Şifresiz Tivibu Spor'da tüm hızıyla devam ediyor. pic.twitter.com/wMoxQcA4XV

— TivibuSpor (@tivibuspor) 8 Aralık 2016

89. dakikada Umar'ın ara pasıyla defansın arkasına sarkan Erdal Kılıçaslan, topu bir süre sürdükten sonra sol çaprazdan yaptığı düzgün bir vuruşla Osmanlıspor'un ikinci golüne imza attı: 2-0.

Erdal Kılıçarslan, Osmanlıspor adına skoru tayin eden golü attı! pic.twitter.com/tmpKuMx4IR

— TivibuSpor (@tivibuspor) 8 Aralık 2016

90+1. dakikada Kone'nin kaleyi karşıdan gören pozisyonda attığı sert şutta, kaleciyi geçen top yan direkten döndü.

Karşılaşmayı Osmanlıspor 2-0 kazandı.

Grubundan lider olarak çıkan Osmanlısporlu futbolcular maçın bitiminin ardından, ülkelerinin bayraklarının yer aldığı bir flama eşliğinde sevinç gösterisinde bulundu.

Osmanlıspor tarih yazdı! Avrupa Ligi'nde gruptan çıktı! İşte özet ve goller ile ilgili etiketler Osmanlıspor Zürih Avrupa ligi özet Zürih Delarge Erdal Kılıçarslan goller
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.