Minik depremzededen duygulandıran hareket! Doğum günü pastasını Kızılay'a bağışladı

Deprem sonrası çadır kentlere yerleşim sağlandı. Osmaniye'de kurulan çadır kentte yaşayan küçük çocuk doğum gününde kendisine gelen pastayı "Diğer çocuklarda yesin" diyerek Kızılay'a bağışlaması herkesi duygulandırdı.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük depremden etkilenen Osmaniye'de büyük yıkımlar meydana geldi. Yıkımlar sonrası kurulan çadır kentlere yerleşen vatandaşları ziyarete edenler tarafından doğum günü olduğu öğrenilen 10 yaşındaki Abdulsamet Sugurtekin'e pasta hediye edildi. Küçük Abdulsamet kendine gelen pastayı büyük bir cömertlikle Kızılay'a bağışlayıp "bütün çocuklar yesin" dedi.

Minik depremzededen duygulandıran hareket! Doğum günü pastasını Kızılay'a bağışladı

"DEPREM İNSANI TEK YÜREĞE TOPLUYOR"

Sungurtekin, "Burada oyun oynuyoruz, arkadaşlarım var. Deprem sayesinde tek yürek olup toplandık. Daha geniş oyun alanımız var. Deprem insanı tek yüreğe topluyor. 26 Mart'ta 11. yaşına gireceğim ama ben de pastamı bağışladım. Aynı zamanda ben de bir depremzedeyim. Artık kötü müteahhit olmasın istiyorum. Yapı denetimler doğru yapılsın. Daha iyi demir kullanılsın, kolonlar sağlam yapılsın, insanlar ölmesin istiyorum" diye konuştu.

Minik depremzededen duygulandıran hareket! Doğum günü pastasını Kızılay'a bağışladı ile ilgili etiketler Osmaniye deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.