Osmaniye'de 2. deprem! 3 saat arayla sallandı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde saat 20.57'de 3,4 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. O sarsıntıdan 3 saat sonra 4,2 büyüklüğünde ikinci bir deprem gerçekleşti.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde saat 20.57'de Richter ölçeğine göre 3,4 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. O sarsıntıdan 3 saat sonra 4,2 büyüklüğünde ikinci deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı’nın merkez üssünü Osmaniye’nin Düziçi ilçesi olarak saptadığı deprem, saat 23.55’te meydana geldi.

Osmaniye'de 2. deprem! 3 saat arayla sallandı

Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığı bildirildi. Deprem sonrası bazı vatandaşlar evlerinden çıkarak bir süre sokakta bekledi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4,3, merkez üssünü ise Düziçi'nin Ellek Mahallesi olarak açıkladı.

 

Osmaniye'de 2. deprem! 3 saat arayla sallandı ile ilgili etiketler Osmaniye deprem Düziçi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.