Osmaniye depremi sonrası Prof. Naci Görür'den uyarı

Osmaniye'de meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem sonrasında Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den açıklama geldi.

Osmaniye'de 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.AFAD’dan depremle ilgili yapılan açıklamada “Osmaniye ili Düziçi ilçesinde saat 18.48'de 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz” denildi.

 

NACİ GÖRÜR'DEN AÇIKLAMA

Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından depreme ilişkin açıklamada bulundu.

Görür, "Arkadaşlar demin Osmaniye, Çerçioğlu/Düziçi’nde 5,0 deprem oldu. Deprem Doğu Anadolu Fay Zonu içerisinde. Daha önceden de belirttiğimiz gibi, bu fay zonunun Çelikhan-Erkenek, K. Maraş-Adana hattı daha çok stres biriktirmektedir. Geçmiş olsun. Sevgiyle" ifadelerine yer verdi.

 

Osmaniye depremi sonrası Prof. Naci Görür'den uyarı

Osmaniye depremi sonrası Prof. Naci Görür'den uyarı ile ilgili etiketler Osmaniye deprem Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.