Osmangazi Üniversitesi'nde silahlı saldırı! 4 akademisyen öldü... / VİDEO

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi'nde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ile Fakülte Sekreteri'nin de aralarında olduğu 4 öğretim öğretim görevlisi öldürüldü. Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, saldırganın FETÖ'den ihraç edildiği iddialarının doğru olmadığını ifade etti.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde bir araştırma görevlisi, aralarında dekan yardımcısının da bulunduğu 4 kişiyi öldürüp 3 kişiyi yaraladı.

Alınan bilgiye göre, Eğitim Fakültesinde araştırma görevlisi olan Volkan Bayar, henüz belirlenemeyen nedenle, fakülte binasının 3. katında Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, araştırma görevlisi Yasir Armağan ile öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Serdar Çağlak'ı silahla öldürdü, 3 kişiyi yaraladı.

AW354439_01

Saldırgan, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Saldırının nedeni henüz belirlenemezken, büyük korku yaşayan öğrenciler ve öğretim görevlileri üzerlerindeki şoku uzun süre atamadı.

4 akademisyeni katleden saldırganın Volkan Bayar adında FETÖ'den ihraç edilen bir araştırma görevlisi olduğu iddia edildi.

20180405_2_29652932_32415837

Ancak A Haber'e saldırı ile ilgili bilgi veren Rektör Prof. Dr. Hasan Gönen, Volkan Bayar'ın FETÖ'den ihraç edildiği bilgisini doğrulamadı. Bayar'ın bazı akademisyenleri FETÖ'cü olmakla suçladığını belirten Gönen, bundan dolayı hakkında soruşturma yürütüldüğünü ifade etti.

Rektör Gönen, saldırganın ilk olarak Fakülte Dekanı'nı hedef aldığını ancak odasında bulamadığını belirtti. Gönen, 4 kişiyi öldürüp, 3 kişiyi de yaralayan Volkan Bayar'ın son olarak silahını bir akademisyene daha doğrulttuğu ancak silahın tutukluk yaptığını ifade etti.

FETÖ ELEBAŞI SUİKAST TALİMATI VERMİŞTİ!

Geçtiğimiz günlerde, FETÖ'nün yeniden yapılanması soruşturmasında gözaltına alınan şüphelinin telefonunda FETÖ elebaşı Gülen'in mart ayında örgüt üyelerine gönderdiği video kaydına ulaşılmıştı. Mesajda, eylem ve suikastlara hazır olunmasının istendiği tespit edilmişti.

Görüntülerde, FETÖ elebaşının şifreli talimatları yer alırken, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün uzman ekipleri mesajların içerik çözümünü yaptı.

FETÖ elebaşı Gülen'in konuşmalarında, her bir örgüt üyesinin sürekli bir "metafizik gerilim" halinde bulunması gerektiğini söylediği belirtildi.

Mesajda, örgüt üyelerinden her an eylem ve suikastlara hazır olunmasının istendiği, dini duyguların istismar edilerek terör örgütü üyelerinin dirençlerinin artırılmaya çalışıldığının yer aldığı kaydedildi.

Osmangazi Üniversitesi'nde silahlı saldırı! 4 akademisyen öldü... / VİDEO ile ilgili etiketler Eskişehir Osmangazi Üniversitesi silahlı saldırı volkan bayar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.