Osmangazi Köprüsü'nde onlarca aracın lastiği aynı anda patlamıştı! Sıra dışı olayın nedeni ortaya çıktı...

Geçtiğimiz günlerde Osmangazi Köprüsü'nde aynı anda birçok aracın lastikleri patlamış ve ilginç manzaralar oluşmuştu. Bu sıra dışı olayın nedeni ortaya çıktı. Olayın nedeninin bir tırdan düşen demir parçaları olduğu belirlendi.

14 Eylül Perşembe akşamı Osmangazi Köprü'sünü kullanan bazı araçların tekerleklerinin patladığı ve ardından yol kenarında durduğu görüntüler gündem olmuştu. Onlarca aracın lastiği aynı anda patlamış ve kimse anlam verememişti.

Polis, köprü kameralarını geriye dönük incelediğinde, tüm bu patlamaların arkasında bir tırın düşürdüğü demir parçasının olduğunu belirledi.

Osmangazi Köprüsü'nde onlarca aracın lastiği aynı anda patlamıştı! Sıra dışı olayın nedeni ortaya çıktı...

TIR SÜRÜCÜSÜNE CEZA KESİLDİ

Tır sürücüsüne, trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek ve uygunsuz yük taşıma nedeniyle ceza kesildi.

Bu olay, köprü üzerinde araçların peş peşe durmasına yol açtı ve bazı vatandaşlar bu olayı kameralarına kaydetti.

Otoyol Yatırım ve İşletme AŞ tarafından yapılan açıklamada, perşembe günü Osmangazi Köprüsü'nde bir tırın parça düşürmesi sonucu araçların lastiklerinin patladığı ve yaralananın olmadığı, trafik akışının kontrollü bir şekilde sağlandığı ifade edilmişti.

ZARARI İŞLETMECİ FİRMA KARŞILAYACAK

Osmangazi Köprüsü'nden geçişi sırasında tekerlekleri patlayan araç sahiplerinin talep etmesi durumunda araçlarındaki zararların işletmeci firma tarafından karşılanacağı açıklandı.

Osmangazi Köprüsü'nde onlarca aracın lastiği aynı anda patlamıştı! Sıra dışı olayın nedeni ortaya çıktı... ile ilgili etiketler Osmangazi Köprüsü Otomobil
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.