Osman Sınav'ın Kızından Yalnız Kurt Sürprizi! Ünlü Yapımcı Bu Kadarını Beklemiyordu!

Yeni Kurtlar Vadisi olarak ekrana gelen ve ilk bölümüyle de ses getiren Yalnız Kurt bu akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. Osman Sınav'ın yapımclığını üstlendiği dizi için tüm Sınav ailesi seferber olmuş durumda. Öyle Ki Osman Sınav'ın kızı Ayşegül Sınav yaptığı çalışmayla herkesi şaşırttı. Osman Sınav'ın Kızından Yalnız Kurt Sürprizi! Ünlü Yapımcı Bu Kadarını Beklemiyordu!

Osman Sınav'ın kızı Ayşegül Sınav yayın hayatına geçtiğimiz hafta başlayan Yalnız Kurt dizisi için öyle bir çalışma yaptı ki ilk bölümün önüne geçti. Cuma akşamları ekrana gelen dizi reytingleri de alt üst etmiş durumda. Osman Sınav'ın Kızından Yalnız Kurt Sürprizi! Ünlü Yapımcı Bu Kadarını Beklemiyordu! İşte Ayşegül Sınav'ın Yalnız Kurt dizisi için yaptığı çalışma...

Yalnız Kurt dizisinin ilk bölümünü izleyenler farklı illüstrasyonlar ile karşılaştı. 13. Dede Korkut Destanı'nda yer alan Salur Kazan'ın yedi başlı ejderhayı öldürme hikayesinde kullanılan illüstrasyonların tamamı Osman Sınav'ın kızına aitmiş.

Osman Sınav'ın Kızından Yalnız Kurt Sürprizi! Ünlü Yapımcı Bu Kadarını Beklemiyordu!

'Osman Sınav'ın Kızından Müthiş Yalnız Kurt Çalışması'

Dizinin ilk bölümünde kullanılan bu illüstrasyonları çizimi yaklaşık 3 ay sürdü. İzleyenlerin büyük beğenisini kazanan illüstrasyonların tamamı Osman Sınav'ın kızı Ayşegül Sınav'a ait.

Osman Sınav'ın Kızından Yalnız Kurt Sürprizi! Ünlü Yapımcı Bu Kadarını Beklemiyordu! - Resim : 2

Yalnız Kurt yakın tarihin önemli siyasi ve terör olaylarını ele alıyor. Hasan Denizyaran, Damla Çolbay ve Cihan Ünal'ın başrollerinde olduğu Yalnız Kurt her cuma ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Osman Sınav'ın Kızından Yalnız Kurt Sürprizi! Ünlü Yapımcı Bu Kadarını Beklemiyordu! ile ilgili etiketler osman sınav kızı yalnız kurt
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.