Osman Şenher: Burak Elmas bu seçime iyi hazırlanıyor

Milliyet yazarı Osman Şenher, Galatasaray başkanlığı için Burak Elmas'ın "favori" olduğunu iddia etti. Sarı-Kırmızılı kulübün gündemindeki genel kurulu değerlendiren Şenher, "Burak Elmas’a ayrı bir parantez açmak lazım. Aldığım duyumlara göre çok güçlü bir kadro oluşturuyor" yazdı.

Galatasaray'da yaklaşan başkanlık seçimi öncesi kulislerde hareketli saatler yaşanıyor. Milliyet'in Sarı-Kırmızılı camiaya yakınlığıyla bilinen spor yazarı Osman Şenher, adaylardan Burak Elmas'ın bir adım önde olduğunu yazdı. Şenher, eski başkanlardan Faruk Süren'in damadı olan Elmas için şu değerlendirmede bulundu:

"Sonuçta öyle ya da böyle... Bu gemi yürüyecek. Başkan Cengiz’in artık iyi bir iz bırakmışken ‘tekrar aday olayım’ düşüncesine girmemesi lazım. Şimdi görüyorum, adaylar teker teker çıkmaya başladı. Önce şunu söyleyeyim, seçimle gelecek her isme saygı duymak gerekiyor. Başkan olarak kimi seçerlerse seçsinler kongre üyelerini de eleştirmemek lazım.
Ama Burak Elmas’a ayrı bir parantez açmak lazım. Aldığım duyumlara göre çok güçlü bir kadro oluşturuyor. Hepsi kaliteli insanlar. Kendisinin daha önceden yöneticilik tecrübesi de var. Elmas bu seçime iyi hazırlanıyor. Aynı şekilde Metin Öztürk de düzgün bir insan. Ama Burak Elmas’ın bir adım önde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ne diyelim, Galatasaray için hayırlısı olsun. Bir tek dileğim var, bundan sonra gelecek ismi o muhalefet grubu dediğimiz kişiler inşallah yıpratıp, çalışamaz duruma getirmezler."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Osman Şenher: Burak Elmas bu seçime iyi hazırlanıyor ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz Osman Şenher burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.