Osman Bey Tahtıyla Hesaplaşıyor! Kuruluş Osman'da Tüyler Diken Diken

atv'nin reytinglerde zirveyi bırakmayan dizisi Kuruluş Osman 105. bölümüyle tüyleri diken diken etti. Osman Bey'in tahtıyla konuştuğu ve hesaplaştığı sahnede Burak Özçivit, ayakta alkışlanacak bir performans sergiledi. İşte Kuruluş Osman son bölümüle ait haberler...

Yeni sezonunda aksiyon ve heyecanın zirve yaptığı Kuruluş Osman yeni bölümleriyle atv ekranlarında yayınlanıyor. İddiasını her sezon sürdüren ve reytinglerde tepede olan Kuruluş Osman 105. bölümüyle gözleri yaşarttı.

Osman Bey'in tahtıyla hesaplaştığı sahne Kuruluş Osman yeni bölümüne damga vurdu. Burak Özçivit'in ayakta alkışlanacak performans sergilediği sahnede seyircinin de gözleri doldu.

Ey Taht! Söyle Bana, kaç yiğidin ciğerini söndürdün.

Ve hele, kaç aileyi darmadağın ettin!

Ey Taht, Konuş! Konuş..

Kaç Devletin cehennemi oldun?

Kuruluş Osman Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Öte yandan Kuruluş Osman Yeni bölümde neler olacak merak edenler yeni bölüm fragmanıyla gelecek haftanın ipuçlarını buldular.

İşte 1 Aralık Kuruluş Osman 106. Bölüm fragmanı

Osman Bey Tahtıyla Hesaplaşıyor! Kuruluş Osman'da Tüyler Diken Diken ile ilgili etiketler Kuruluş Osman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.