Oscar ödüllü aktör Kevin Spacey 'üç erkeğe cinsel taciz' suçlamasıyla karşı karşıya

İki Oscar ödüllü Amerikalı tiyatro ve sinema oyuncusu Kevin Spacey, 2005, 2008 ve 2013 yıllarında üç erkeğe karşı beş farklı cinsel taciz suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. İngiltere Kraliyet Savcılığı (CPS) ise ünlü aktör Kevin Spacey'in üç erkeğe karşı cinsel taciz vakasıyla suçlandığını doğruladı.

İngiltere Kraliyet Savcılığı (CPS), ünlü aktör Kevin Spacey'in üç erkeğe karşı cinsel taciz vakasıyla suçlandığını doğruladı. 62 yaşındaki Spacey hakkındaki açıklama, Londra Metropolitan Polis Teşkilatı'nın (Met) 2005 - 2013 yılları arasında kaydedilen bir dizi şikayeti incelemesinin ardından yapıldı. Vakalardan üçünün Londra'da, birinin ise İngiltere'nin batısındaki Gloucestershire kentinde meydana geldiği belirtildi.

Oscar ödüllü aktör Kevin Spacey 'üç erkeğe cinsel taciz' suçlamasıyla karşı karşıya

Bir başka şikayetin ise rıza dışı cinsel birliktelik olduğu ve 'ciddi bir cinsel taciz vakası' olduğu kaydedildi.

40'lı yaşlarındaki şikayetçilerden bir tanesi Mart 2005'te Londra'da, 30'lu yaşlarındaki bir diğer şikayetçi Ağustos 2008'de Londra'da saldırıya uğradığını iddia etti.

30'lu yaşlarındaki üçüncü şikayetçi ise Nisan 2013'te Gloucestireshire'de saldırıya uğradığını savundu. İki Oscar ödüllü Spacey, bugüne kadar kendisine karşı yapılan suçlamaları reddetti.

 

Oscar ödüllü aktör Kevin Spacey 'üç erkeğe cinsel taciz' suçlamasıyla karşı karşıya ile ilgili etiketler Taciz kevin spacey suçlama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.