Oscar Ödülleri'ndeki skandalın ardından Tony Ödül Töreni yapımcılarından 'şiddet' uyarısı

1929'dan bu yana verilen ve bu yıl 94. kez dağıtılan Oscar Ödül Töreni’nde yaşanan Will Smith - Chris Rock tokat skandalının ardından, Tony Ödül Töreni yapımcıları, benzer bir tatsızlığın olmaması için önlem aldı.

Yapımcılar tarafından törene katılacaklar için yapılan açıklamada, Tony Ödülleri'nin katı bir şiddet yasağı politikası olduğu ve herhangi bir şiddet olayına karışacak failin derhal salondan çıkarılacağı belirtildi.

TÖREN 12 HAZİRAN'DA

Tiyatro dünyasının en önemli ödüllerinden olan Tony Ödüllerinin dağıtılacağı tören, Radio City Music Hall’da 12 Haziran’da düzenlenecek.

Oscar Ödülleri'ndeki skandalın ardından Tony Ödül Töreni yapımcılarından 'şiddet' uyarısı


WİLL SMİTH, CHRİS ROCK'A TOKAT ATMIŞTI...

Oscar Ödül Töreni’nde Will Smith, komedyen Chris Rock’a, eşiyle ilgili espri yaptığı gerekçesiyle tokat atmıştı. Smith, Oscar Ödül Töreni dahil Akademi’nin organize edeceği tüm etkinliklerden 10 yıl süreyle men edilmişti.

 

 

Oscar Ödülleri'ndeki skandalın ardından Tony Ödül Töreni yapımcılarından 'şiddet' uyarısı ile ilgili etiketler Tokat Tony Ödülleri ödül töreni oscar ödülleri Chris Rock will smith
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.