Oscar Ödülleri'nde dünyaca ünlü oyuncuyu görenler Gupse Özay sandı

Los Angeles'ta düzenlenen 96. Oscar Ödülleri'ne katılan ABD'li aktris Lily Gladstone ile Gupse Özay arasındaki büyük benzerlik görenleri şaşkına çevirdi. Gupse Özay, Gladstone ile arasındaki benzerliğe kayıtsız kalamayarak sosyal medya hesabından esprili bir paylaşım yaptı.

Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin düzenlediği 96'ncı Oscar Ödülleri'ndeki bir sahne izleyicileri hayrete düşürdü. En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Emma Stone, teşekkür konuşmasında en güçlü rakibi Lily Gladstone'u andı. O anlarda kamera Gladstone'a çevrildi. Dünyaca ünlü yıldızı görenler, Gladstone'u Gupse Özay'a benzetti. İki ünlü oyuncu arasındaki benzerlik dikkat çekti.

"OSCAR ALMADIM AMA EMMA'YI TEBRİK EDİYORUM"

Gladstone ile arasındaki benzerliğe kayıtsız kalamayan Gupse Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.Gupse Özay, Instagram hesabından ünlü oyuncunun fotoğrafını yayınlayarak, "Evet dün Oscar alamadım ama Emma'yı tebrik ediyorum" şeklinde esprili bir mesaj yazdı.

Oscar Ödülleri'nde dünyaca ünlü oyuncuyu görenler Gupse Özay sandı

Oscar Ödülleri'nde dünyaca ünlü oyuncuyu görenler Gupse Özay sandı ile ilgili etiketler Gupse Özay
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.