Oryantal performansıyla tam puan aldı!

Ünlü fenomen Selin Ciğerci, dün akşam İzmit'te kadın hayranlarıyla buluştu. Sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Ciğerci, iddialı oryantal dans performansıyla görenlerin ağzını açık bıraktı.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, kadın matinelerinde sahne almaya devam ediyor. Dün akşam İzmit'teki kadın hayranlarıyla buluşan Ciğerci, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

ORYANTAL DANSIYLA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Geçtiğimiz aylarda oryantal dersleri alan ünlü fenomen, dün sahne aldığı etkinlikte sergilediği iddialı kalça dansıyla izleyenlerin ağzını açık bıraktı.

Oryantal performansıyla tam puan aldı!

28 EKİM'DE NİKAH MASASINA OTURUYOR

Geçtiğimiz günlerde uzun bir süredir birlikte olduğu Gökhan Çıra ile evlilik yolunda ilk adımı attı. 28 Ekim'de nikah masasına oturacak olan çift, önceki akşam aile arasında bir isteme töreni düzenledi. Sevgilisinin içeceği kahveye tuz atamayan Ciğerci, bal koyarak ikram etti.

 

 

Oryantal performansıyla tam puan aldı! ile ilgili etiketler Selin Ciğerci Kocaeli İzmit evlilik gökhan çıra oryantal kadınlar matinesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.