Oryantal Asena'nın makyajsız halini görenler tanımakta güçlük çekti

İbo Show programındaki dans performansıyla hafızalara kazınan ve evlendikten sonra mesleğine veda edip ekranlardan uzakta bir yaşam sürmeye başlayan oryantal Asena, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Makyajsız haliyle objektif karşısına geçen Asena'nın son hali görenleri şaşırttı. Paylaştığı fotoğraflarla göz kamaştıran ünlü oryantelin makyajsız halini takipçileri tanımakta güçlük çekti.

İbo Show programı ile şöhreti yakalayan oryantal Asena Dere, 2017 yılında işletmeci Hasan Dere ile evlendikten sonra ekranlara veda etmişti. Bir süredir gözlerden uzakta yaşam süren 44 yaşındaki dansçı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu.

İbrahim Talıses’in programlarında sergilediği oryantal dans performansıyla kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan, 2012 yılında ise Survivor yarışma programına katılan ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan Asena son görüntüsüyle adından söz ettirdi.

Oryantal Asena'nın makyajsız halini görenler tanımakta güçlük çekti

MAKYAJSIZ HALİNİ PAYLAŞTI

490 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sıfır makyaj halini yayınlayan Asena'nın o halini görenler gözlerine inanamadı. Ekranlarda olmasa da sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Asena cesaretini konuşturdu.

Doğal haliyle kamera karşısına geçen Asena'nın makyajlı ve makyajsız görüntüsü arasındaki fark gündem oldu. Bazı takipçileri Asena'nın doğal halini güzel bulurken bazıları ise makyajsız başka biri olduğunu savundu.

İşte oryantal Asena'nın makyajsız görüntüsü...

Oryantal Asena'nın makyajsız halini görenler tanımakta güçlük çekti - Resim : 2

Oryantal Asena'nın makyajsız halini görenler tanımakta güçlük çekti - Resim : 3

Oryantal Asena'nın makyajsız halini görenler tanımakta güçlük çekti - Resim : 4

Oryantal Asena'nın makyajsız halini görenler tanımakta güçlük çekti - Resim : 5

Oryantal Asena'nın makyajsız halini görenler tanımakta güçlük çekti ile ilgili etiketler Sosyal Medya Instagram Asena Dere oryantal asena son hali makyajsız hali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.