Oryantal Asena'nın evliliğinde 'fotoğraf' krizi çıktı! Mahkeme isteğini kabul etti

Asıl adı Asena Çakmak olan 44 yaşındaki ünlü oryantal Asena, 2017 yılında işletmeci Hasan Dere ile nikah masasına oturmuş ve hayatını değiştirmeye karar vermişti. İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne başvuran Asena, evlenmeden önce verdiği pozları sildirmek istediğini ifade etti. Hakimlik, haberlerin 10 yıllık süreyi aştığı için unutulma hakkı kazandığını belirledi ve Asena'nın talebi kabul edildi.

Ünlü oryantal Asena, 2016 yılında aşk yaşamaya başladığı ve 2017 yılının Ekim ayında hayatını birleştirdiği işletmeci Hasan Dere ile evlendikten sonra hayatını değiştirmeye karar vermişti. İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne başvuran oryantal, evlenmeden önce verdiği pozları sildirmek istediğini belirtti.

Oryantal Asena'nın evliliğinde 'fotoğraf' krizi çıktı! Mahkeme isteğini kabul etti

ESKİ HABERLER EŞİYLE ARALARINI BOZDU

İbrahim Talıses’in programlarında sergilediği oryantal performansıyla popülerleşen, 2012 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışma programına katılan ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan Asena, hakkındaki eski haberlerin eşiyle arasında tartışmalara neden olduğunu, bu durumun manevi olarak kendisini yaraladığını belirtti.

MAHKEME ASENA'NIN TALEBİNİ KABUL ETTİ

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre; Asena, "Tüp bebek tedavisi görüyorum. Geçmişteki haberlerle yıpranıyorum, içeriklerin kaldırılması gerekiyor" dedi. Hakimlik, haberlerin 10 yıllık süreyi aştığı için unutulma hakkı kazandığını belirledi ve Asena'nın talebi kabul edildi.

Oryantal Asena'nın evliliğinde 'fotoğraf' krizi çıktı! Mahkeme isteğini kabul etti

 

Oryantal Asena'nın evliliğinde 'fotoğraf' krizi çıktı! Mahkeme isteğini kabul etti ile ilgili etiketler Sosyal Medya mahkeme asena oryantal asena hasan dere
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.