Ortaokulda dehşet! Boşanma aşamasındaki eşini çalıştığı okulda öldürdü

Ankara'da 2 çocuk annesi 29 yaşındaki Gülsüm Kuyar, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan boşanma aşamasındaki eşi Mehmet Kuyar (33) tarafından temizlik görevlisi olarak çalıştığı okulda bıçaklanarak öldürüldü. Saldırgan koca olay yerinden kaçarken, eşi hastanede hayatını kaybetti.

Ankara'nın ilçesi Sincan'daki Şehit Gökhan Uysal Ortaokulu'nda korkunç bir cinayet meydana geldi.

Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Mehmet Kuyar (33), öğrenciler çıktıktan sonra boşanma aşamasındaki eşi Gülsüm Kuyar'ın (29) çalıştığı okula gitti.

Burada bir süre konuşan çift daha sonra tartışmaya başladı. Ardından Mehmet Kuyar, Gülsüm Kuyar'ı bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Ankara Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Gülsüm Uyar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüpheli Mehmet Kuyar'ın yakalanması için çalışması başlattı.

DHA

Ortaokulda dehşet! Boşanma aşamasındaki eşini çalıştığı okulda öldürdü ile ilgili etiketler Ankara Kadın Cinayeti Mehmet Kuyar Gülsüm Kuyar Şehit Gökhan Uysal Ortaokulu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.