Ortalık fena karışacak! Burak Sergen'in eski eşi Işıl Sergen'den 'şiddet' iddiası

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Haluk Güçlü karakteriyle hafızalara kazınan 61 yaşındaki oyuncu Burak Sergen, 2018 yılında boşandığı Işıl Sergen'den dünyaya gelen oğlu Cansın Sergen için ödediği nafakanın azaltılmasını talep edip dava açmıştı. Burak Sergen'in bu hamlesi sonrası eski eşi Işıl Sergen şoke eden ihanet iddiasında bulundu. Psikolojik ve maddi şiddetle suçlanan Burak Sergen'e, ihanet gerekçesiyle boşandığı eski eşi Nihan Ünsal destek çıktı. İşte detaylar...

Aralarında Ağır Roman, Aşk ve Gurur, Gülümse Kaderine, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çukur, Kara Sevda, Aşk ve Ceza gibi yapımların da bulunduğu pek çok dizi, film ve tiyatro oyununda boy gösteren usta oyuncu Burak Sergen, ilk evliliğini 1991 yılında müzisyen Pamela Spence ile yapmış ancak çiftin evliliği sadece 1 yıl sürümüştü.

Sergen ikinci evliliğini ise 1999 yılında Işıl Sergen ile yapmış, çiftin 2009 yılında Cansın Sergen adını verdikleri bir çocukları dünyaya gelmişti. Burak Sergen ve Işıl Sergen çifti 2018 yılında evliliklerini noktalamışlardı.

Burak Sergen üçüncü evliliğini haziran 2021'de kendisinden 25 yaş küçük olan menajer Nihan Ünsal ile yapmıştı. Ancak Burak Sergen evlendikten kısa bir süre sonra ihanetle sarsılmıştı. Burak Sergen henüz 3 aylık evliyken eşinin İzmirli iş adamı Özer Kocer ile fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Sergen, eşine zina nedeniyle boşanma davası açmıştı. Burak Sergen bir gazetede yayımlanan eşinin ihanet fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunmuştu.

NAFAKANIN AZALTILMASINI TALEP ETTİ

 Burak Sergen, 19 yıl evli kaldığı eski eşi Işıl Sergen'e açtığı nafakanın azaltılması için açtığı davayla gündeme geldi. Burak Sergen, eski eşi Işıl Sergen’e çocuğu Cansın Sergen için ödediği 41 bin 209 liralık nafakanın azaltılması için dava açtı. Sergen'in avukatları dilekçede, Burak Sergen'in koronavirüse yakalandıktan ve hastanede yattıktan sonra iş bulamadığını, nafaka ödemek için evlerini ve arabalarını satmak zorunda kaldığını ve kirada oturduğunu belirtti.

Ortalık fena karışacak! Burak Sergen'in eski eşi Işıl Sergen'den 'şiddet' iddiası - Resim : 2

ESKİ EŞE 'ŞİDDET' SUÇLAMASI


Burak Sergen'in bu hamlesi üzerine eski eşi Işıl Sergen sosyal medya üzerinden şoke eden bir açıklamada bulundu. Eski eşi tarafından yıllardır sistematik olarak psikolojik ve maddi şiddet gördüğünü öne sürdü.

Instagram sayfasından ''Sabah çıkan haberlerle ilgili açıklamamı paylaşıyorum sizlerle'' notuyla bir yazı kaleme alan Işıl Sergen şu ifadeleri kullandı: ''Ben neye şaşırıyorum biliyor musunuz? Geçtiğimiz senler bütün davaları kazanmışız. Çok ciddi kanıtlarla her iddianızı çürütmüşüz. Sabah çıkan haberlerdeki gerçeğe dayalı olmayan beyanlar ve sistematik olarak yıllardır maruz kaldığım ve bitmeyen psikolojik ve maddi şiddet! Artık yeter! Hep sustum çocuğumun ruh sağlığı için, ve beyefendinin işlerini etkilememesi için. Ama ben sustukça, ben iyi oldukça şiddettin boyutu hem beyefendi hem de hayatındaki kadınlar tarafından artmaya devam etti. Ben şahsım adına tek kuruş nafaka almıyorum. En kısa zamanda avukatım sayın Burçe Gökçen Giritligil ile beraber basına röportaj verip yıllardır yaşadığımız süreci mahkemeyle paylaştığımız gibi kamuoyuyla da paylaşacağız. Kadına şiddet her boyutta yaşanıyor! Bu sefer sonuna kadar dur diyeceğiz.''

 IŞIL SERGEN'İN İDDİALARINA NİHAN ÜNSAL'DAN YANIT

Işıl Sergen'in ''Şiddettin boyutu hem beyefendi hem de hayatındaki kadınlar tarafından artmaya devam etti.'' şeklindeki açıklamalarının ardından Burak Sergen'in eski eşi Nihan Ünsal da kendi sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

Ortalık fena karışacak! Burak Sergen'in eski eşi Işıl Sergen'den 'şiddet' iddiası - Resim : 4

Ünsal yaptığı paylaşımda şunları söyledi: ''Her zaman diyorum ki, kadının kadına şiddeti en kötüsü. Bu zamana kadar kimsenin evladıyla ilgili maddi ya da manevi kötü niyetle yapılmış hiçbir eylemim olmadı. İnsanlar evlenir boşanır. Arada çocuk varsa ona karşı sorumluluk ömür boyu devam etmek zorundadır. Fakat boşanan anneler siz kendi hayatınızı çocuğu kullanarak manipüle etmekten vazgeçmelisiniz. Bahsi geçen baba tanıdığım en fedakar ve sevgi dolu babadır. Ben hiçbir şeye karışmamışken hala imalarda bulunuluyorsa açıklama yapmak durumunda kaldım. Kesinlikle kadına şiddete hayır ama her kadına. Kendimize yapılan psikolojik şiddeti hemcinslerimize şiddeti uygulamadan savunalım.''

Nihan Ünsal'ın ihanetine uğrayan Burak Sergen'e o dönem eski eşi Işıl Sergen'den destek gelmişti. Işıl Sergen, ''İyi ya da kötü günler hepimiz için... Kimsenin kötü günüyle sevinen bir insan asla olmadığım gibi oğlumun babasının bu durumdan en güçlü şekilde çıkacağına da eminim. İçinde bulunmadığım durumlarda da yorum yapmak ve konuşmak asla istemiyorum.'' açıklamasında bulunmuştu.

Ortalık fena karışacak! Burak Sergen'in eski eşi Işıl Sergen'den 'şiddet' iddiası ile ilgili etiketler Burak Sergen Işıl Sergen dava Nafaka Ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.