Ortaköy'deki kavga sonrası tutuklanan güvenlik görevlisi: Refleks olarak karşılık verdik

İstanbul Ortaköy'de bir eğlence mekanında çıkan kavga sonrası tutuklanan güvenlik görevlisinin ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli, savcılığa verdiği ifadede refleks olarak karşılık verdiklerini söyledi. Güvenlik görevlisi "Olay yerine silahın nasıl geldiği konusunda bilgim yok. Kavga sırasında hiç kimsenin elinde cisim yoktu. Pişmanım" dedi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 8 Eylül'de Ortaköy Mahallesi'ndeki bir gece kulübünün çalışanları ile mekana girmek isteyen biri kadın 3 kişi arasında yaşanan kavgaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında sonradan gözaltına alınan 5 şüpheliden işletmenin güvenlik görevlisi E.S. de tutuklandı.

Şüpheli E.S, savcılık ifadesinde herhangi bir güvenlik sertifikası ya da eğitimi olmadığını ancak bahsi geçen iş yerinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığını belirtti.

Ortaköy'deki kavga sonrası tutuklanan güvenlik görevlisi: Refleks olarak karşılık verdik

"GİRMESİNE ARKADAŞLARI YARDIM ETTİ"

Olay günü saat 02.50 sıralarında M.B. adlı kişinin, çalıştığı gece kulübüne geldiğini, hızlıca mekana girmeye çalıştığını anlatan şüpheli, "Normalde rezervasyon almıyoruz. Bize 'Zaten arkadaşlarımız içeride. Girerken size mi soracağız?' şeklinde bağırdı. Alkollüydü. Yanında İ.C.E. ve tanımadığım bir erkek şahıs vardı. Biz Z.İ. ile birlikte M.B'yi sakinleştirmeye çalıştık. 'Hiç sıkıntı çıkartmayacağım. Zaten arkadaşlarım içeride, doğum günü kutlayıp çıkacağım.' dedi. İçerden gelen arkadaşları kendisine yardım etti, bu şekilde içeri girdiler." beyanında bulundu.

"SİZE SIKINTI MI OLAYIM, SİZ KİMSİNİZ"

Şüpheli güvenlik görevlisi, M.B'nin içeri girdikten yaklaşık 5 dakika sonra K. adlı mesai arkadaşı tarafından dışarı çıkartıldığını kaydederek, "İçeride olay çıkarmış. Kendisine buna devam etmesi halinde yardımcı olamayacağımızı kibar bir dille söyledik. Bize cevaben 'Size sıkıntı mı olayım? Siz kimsiniz?' dedi ve küfretti. Sonra K. isimli arkadaşımız M.B'nin dudağına kafasıyla vurarak darbetti. Olay yerine diğer güvenlik arkadaşlar da geldi. Kendisini merdivenlerden aşağı indirdik. Refleks olarak karşılık verdik. Genel olarak hakaret içerikli sözler söylediği için sinirlendik" ifadelerini kullandı.

Ortaköy'deki kavga sonrası tutuklanan güvenlik görevlisi: Refleks olarak karşılık verdik - Resim : 2

''SİLAHIN NASIL GELDİĞİNİ BİLMİYORUM''

M.B'nin yanındaki İ.C.E. adlı kadına herhangi bir dayak girişimi olmadığını savunan E.S, "Olay yerine silahın nasıl geldiği konusunda bilgim yok. Kavga sırasında hiç kimsenin elinde cisim yoktu. Pişmanım." dedi.

4 KİŞİ YARALANMIŞ 5 KİŞİ DE TUTUKLANMIŞTI

Ortaköy Mahallesi'nde 8 Eylül'de bir gece kulübünde eğlenen biri kadın 3 kişi, fazla alkolün etkisiyle dışarıya çıkartılmış, tekrar içeriye girmek istedikleri sırada da güvenlik görevlileriyle tartışmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine 3 kişi dövülmüş, bu anlar güvenlik kamerasınca da kaydedilmişti.

Aynı gecenin ilerleyen saatlerinde kavganın yaşandığı yere gelen motosikletli 4 şüpheli, işletme çalışanlarına silahla ateş etmişti.

Ortaköy'deki kavga sonrası tutuklanan güvenlik görevlisi: Refleks olarak karşılık verdik - Resim : 3

Beşiktaş Kaymakamlığından yapılan açıklamada, silahlı saldırıda 4 kişinin yaralandığı, silah kullandığı tespit edilen ve yakalanan 5 kişinin tutuklandığı bildirilmişti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soruşturma kapsamında 5 kişiyi daha gözaltına almıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 kişiden E.S. tutuklanmıştı, F.A, M.G. ve M.B. hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken, B.S. serbest bırakılmıştı.

Ortaköy'deki kavga sonrası tutuklanan güvenlik görevlisi: Refleks olarak karşılık verdik ile ilgili etiketler Ortaköy Kavga güvenlik görevlisi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.